www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan Harness proD 2.6 Selkeyttä johdinsarjasuunnitteluun aina tuotantoon asti

EplanHarnessproD:n uusin versio 2.6 on intuitiivinen 3D/2D-ohjelmisto, joka kattaa kaikki tämänpäivän johdotus- ja johdinsarjasuunnittelun vaatimukset. Uutta versiossa ovat esimerkiksi tuotantospesifikaatioihin tehdyt parannukset, kuten kaapelikuvatnailboard -kuvien lisäksi. Kaapelien mitoitus tapahtuu nyt automaattisesti. Kaapelien pituuden voi määrittää ennalta, ja niitä voi reitittää helposti ja intuitiivisesti. Mekaniikka- ja sähkösuunnittelijoiden yhteistyö myös paranee avointen rajapintojen ansiosta.

Eplan Harness proD 2.6  Selkeyttä johdinsarjasuunnitteluun aina tuotantoon asti

Predefined length.jpg: Johtimet, joiden pituudet on ennalta määritelty, on nyt EplanHarnessProD:ssä entistä helpompaa reitittää.Suunnitteluprosessissa sekä virta että tarvittava pituus kuvataan tarkasti, ja käyttäjän on helppo nähdä johdinten optimaalinen reititys.

Monheim/Nürnberg, 22.11.2016 - Eplanin kaapeli- ja johdinsarjasuunnitteluohjelmisto EplanHarnessProD:n uusi versio 2.6 on nyt valmis.Mekaniikkasuunnittelun 3D- malleihin ja - ja sähkösuunnittelun piirikaavioihin pohjaten voidaan johdinsarjoja suunnitella nyt intuitiivisesti. Tiedot suunnittelusta luovutetaan valmistukseen, ja tähän liittyen ohjelmistoon on tullut merkittäviä parannuksia:  2D/3D-suunnitteluympäristöstä automaattisesti saatavat 2D-kaapelikaaviot voidaan integroida suunnitelmiin, ja niissä määritellä sekä mittasuhteet että liitoskohdat. Tämä mahdollistaa automaattisen mitoituksen, säästää kallisarvoista aikaa ja ylläpitää laatua. Myös kuorintapituudet ja johdinten pinnat voi nyt määritellä suunnitteluvaiheessa, ja ne kuvataan asianmukaisesti tuotantopiirustuksissa. Tämän ansiosta käyttäjä saa nopeasti kattavan yleiskuvan projektistaan.

 Pituuksien määrittäminen

Johdinsarjaohjelmistoissa on tavallisesti tarvittavat työkalut kaapelien pituuksien helppoon laskentaan. EplanHarnessProD2.6:ssa toiminnosta on tehty kahden suuntainen, sillä nyt käyttäjä voi määrittää esimerkiksi antennikaapelille tietyn pituuden etukäteen. Suunnitteluprosessissa sekä virta että tarvittava pituus kuvataan tarkasti, ja käyttäjän on helppo nähdä kaapelien optimaalinen reititys. Samalla toiminto yhdenmukaistaa suunnitteluratkaisuja, mikä puolestaan säästää varastoinnin ja tuotannon kustannuksia. Kaapeliyksiköiden suunnittelun lisätoimintojen avulla eri elementtejä voi muun muassa ryhmitellä yhteen sekä antaa kaapeliyksiköille komponenttinumeroita, mikä selkeyttää yleiskuvaa projektista.

 Optimoitu integroitavuus

Yhteys EplanPlatformiin ja järjestelmän toimivuus MCAD- ja ECAD-ympäristöissä takaavat yhtäjaksoisen työnkulun sähkö- ja mekaniikkasuunnittelun välillä. Uutena ominaisuutenaEplan-projekteja voi versiolla 2.6 siirtää suoraan johdinsarjaohjelmistoon. Lisäksi EplanPlatform ohjelmistoalustaan keskitetty tietokantojen hallinta tukee integroitua tietojen tallennusta, sillä käyttäjien tarvitsee ylläpitää perustietoja vain yhdessä järjestelmässä. Tämä mahdollistaa johdinsarjasuunnittelun yhtenäisen työnkulun piirustusvaiheesta tuotantoon. Kun samat, yhtenäiset tiedot ovat helposti käytettävissä kaikissa vaiheissa suunnittelusta tuotantoon, saadaan nopeasti ja tehokkaastituloksia.

 Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Järjestelmään on tehty lukuisia toiminnallisia parannuksia, jotka tehostavat kaapelien suunnittelua ja johdinsarjaprojekteja tehostaakseensuunnittelun työnkulkua. EplanHarnessProD sopii kaikille teollisuudenaloille, joilla tarvitaan kaapeli- ja johdinsarjasuunnittelua - esimerkiksi erikoisajoneuvojen ja laitteiden valmistukseen, johdinten ja johdinsarjojen esivalmistukseen, koneteollisuuteen sekä yrityksille, joiden eri yksiköiden osat tekevätyhteistyössä keskenään.

Eplan Harness proD 2.6
Selkeyttä johdinsarjasuunnitteluun aina tuotantoon asti
Wire drawings.jpg: 2D/3D-suunnitteluympäristöstä automaattisesti saatavat 2D-johdinpiirustukset on integroitu, ja niissä määritetään sekä mitoitus että päätepisteet.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan