www.engineering-suomi.com
NSK

NSK julkaisee sovelluksen kustannussäästöjen laskentaan tableteille, älypuhelimille ja tietokoneille

NSK on julkaissut uuden sovelluksen kustannussäästöjen laskentaan, jolla käyttäjät voivat nopeasti laskea mahdolliset koko elinikää koskevat kustannussäästöt, joita NSK-laakereiden käyttö kyseisessä sovelluksessa voisi tuoda. Sovellus on ladattavissa kaikille Apple-, Android- tai Windows-pohjaisille puhelimille ja tableteille, tai voit ladata sen suoraan pöytäkoneellesi tai kannettavalle tietokoneellesi.

NSK julkaisee sovelluksen kustannussäästöjen laskentaan tableteille, älypuhelimille ja tietokoneille
Kun se on ladattu, sovelluksella voidaan verrata suoraan osto-, asennus-, huolto- ja vaihtokustannuksia sekä käyttökatkon aiheuttamia kustannuksia jne. nykyisen laakeriratkaisusi ja NSK-laakeriratkaisun välillä.

Koska operatiivisilla johtajilla on koko ajan kasvava paine vähentää kustannuksia voiton parantamiseksi, on yhä tärkeämpää pystyä nopeasti laskemaan komponenttien omistuksen kokonaiskustannukset (TCO) ennen niiden määrittämistä. Tämä voi kuitenkin osoittautua haastavaksi, koska komponentin eliniän aikana on harkittava useita muuttujia.

Esimerkiksi kaikkein kustannustehokkaimman laakeriratkaisun määrittäminen ei ole suoraviivaista. Alkuvaiheen yksikköostohintojen suora vertailu saattaa olla helppoa, mutta hyvin usein halvin laakeri osoittautuu myös hitaimmaksi asentaa, vaatii ylimääräistä huoltoa ja hajoaa ennenaikaisesti, mikä aiheuttaa käyttökatkoja ja ylimääräisiä vaihtokustannuksia. Koska laakereiden yksikköhinnat ovat suhteellisen alhaisia, jotkut saattaisivat ajatella ettei huomion kiinnittäminen niihin ole vaivan arvoista, mutta kuten NSK:n Euroopan avainasiakaspäällikkö Tim Cains selittää, tämä saattaa osoittautua kalliiksi virheeksi.

"Laakereilla on tärkeä rooli kaikissa sovelluksissa ja niiden vaurioituminen aiheuttaa lähes varmasti vähintäänkin käyttökatkon, mutta saattaa myös aiheuttaa muiden komponenttien vaurioitumisen, ja tämä voi olla huomattavasti kalliimpaa. Huolto- ja korjaustyöt sekä suunnittelemattomat käyttökatkot voidaan minimoida määrittelemällä laakerit, jotka toimivat mahdollisimman pitkään luotettavasti. Voimme esittää useita esimerkkejä ja menestystarinoita, joissa olemme säästäneet asiakkailtamme useita satoja tuhansia puntia joka vuosi pelkästään suosittelemalla sopivia laakereita ja asentamalla ne."

Kustannussäästöjen laskinsovellus on osa kokonaista NSK-ohjelmaa, jonka tarkoitus on optimoida valmistajan tehokkuus ja tarjota avaintaidot suunnittelijoille. Tämä tunnetaan nimellä NSK:n lisäarvo-ohjelma, AIP. Tällä tavoin voimme varmistaa, että NSK:n tekninen asiantuntemus yhdistyy alan tietämykseen joka asiakkaalla on, avainongelmien ratkaisemiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi, luotettavuuden parantamiseksi ja lopulta kannattavuuden parantamiseksi.

Uusi sovellus on julkaistu ladattavaksi Applen App Store -palvelusta, Google Play -palvelusta ja suoraan NSK:n Euroopan verkkosivustolta. Käyttäjä voi nopeasti verrata nykyisen laakeriratkaisunsa kustannuksia NSK-ratkaisun kanssa syöttämällä yksinkertaisesti tiedot muutamiin annettuihin kenttiin. Tulokset voidaan tämän jälkeen tallentaa sovellukseen tai lähettää sähköpostilla halutuille vastaanottajille. Kaikki NSK:n myynti-insinöörit ovat saaneet koulutuksen sovelluksen käytöstä ja voivat auttaa kustannussäästölaskelman luonnissa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan