www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Erittäin tehokkaat ja hygieeniset: sileäpintaiset IE4-moottorit

NORD DRIVESYSTEMS on laajentanut tuotevalikoimaansa suuren hyötysuhteen sileäpintaisilla moottoreilla.

Erittäin tehokkaat ja hygieeniset: sileäpintaiset IE4-moottorit

Kuva: Sileäpintaiset NORD IE4-moottorit täyttävät korkeimmat vaatimukset tehokkuudessa, luotettavuudessa ja kestävyydessä myös epäsuotuisissa olosuhteissa.

Uudet jäähdytysrivattomat, kestomagneettisynkronimoottorit täyttävät luokan IE4 (super premium efficiency) vaatimukset. Tästä on suuri hyöty elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuudessa sekä muissa hygieniaa vaativissa käyttöympäristöissä. Tehokkaat sileäpintaiset moottorit soveltuvat käytettäviksi kuivissa ympäristöissä, mutta ne soveltuvat myös säännöllistä puhdistusta vaativaan käyttöön. Ne tuottavat hyvin vähän lämpöä, eivätkä tarvitse puhaltimia, jolloin ne eivät edistä epäpuhtauksien leviämistä ilmassa. IE4-moottorit tai super premium efficiency -luokan moottorit toimivat huomattavasti tehokkaammin kuin induktiomoottorit erityisesti osakuormitusalueella. Tämä johtaa huomattavasti alhaisempaan energiankulutukseen ja pienempiin kokonaiskustannuksiin. Tämän lisäksi näiden moottoreiden tehotiheys on erittäin suuri ja niillä on pitkä käyttöikä. Taajuusmuuttajat voidaan asentaa suoraan moottoriin tai moottorin lähelle, mikä lisää joustavuutta.

Saatavilla on kolme moottorikokoa (80, 90, 100), joiden nimellistehot ovat 0,75–2,2 kW. Ne täydentävät nykyistä sileäpintaisten induktiomoottoreiden valikoimaa, joiden tehot ovat 0,37–1,1 kW. Moottorit voidaan varustaa jarruilla. Washdown-rakenteisille, invertteriohjatuille käyttöjärjestelmille, joissa on IP66-/IP69K-suojausluokka, NORD voi tarjota neljä erilaista vaihteistosarjaa. Kaikissa washdown-luokan käytöissä on sileäpintainen valettu alumiinirunko, joka on suunniteltu siten, että puhdistusaineet ja vaahdot huuhtoutuvat helposti pois pinnoilta. Lisäkorroosiosuojauksen ansiosta ne voidaan asentaa nsd tupH Sealed Surface Conversion -järjestelmiin, joilla on FDA Title 21 CFR 175.300:n mukainen hyväksyntä juoma- ja elintarviketeollisuuden sovelluksiin.

LYHYESTI:
Sileäpintaiset IE4 / Super Premium Efficiency -luokan moottorit

  • Suuren hyötysuhteen kestomagneettisynkronimoottorit
  • Moottorin koko: 80, 90, 100
  • Nimellisteho: 0,75 kW, 1,1 kW, 2,2 kW
  • Washdown-rakenne
  • Kotelointiluokitus IP66, valinnaisena IP66/IP69K

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan