www.engineering-suomi.com
Tolomatic

Tolomaticin integroitu servomoottori ja käyttö saatavana nyt PROFINET Industrial Ethernet -protokollalla yksinkertaisten liikeakseleiden helppo automatisointi

Lineaariseen käyttöön tai rotaatiokäyttöön optimoitu tilaa säästävä integroitu malli sisältää sisäänrakennetut konfiguraatiot kaikille Tolomaticin sähköisille toimilaitteille sekä mahdollistaa nopean ja helpon lineaarisen liikkeen vaadituissa lineaariyksiköissä.

Tolomaticin integroitu servomoottori ja käyttö  saatavana nyt PROFINET Industrial Ethernet -protokollalla   yksinkertaisten liikeakseleiden helppo automatisointi
Tolomaticin integroitu ACSI-servo/moottori/ohjain on nyt saatavana PROFINET Industrial Ethernet -protokollalla. Näin insinöörit voivat suunnitella sähköisiä toimilaitteita käyttäviä helppokäyttöisiä ja kustannustehokaita ratkaisuja yksiakselisiin sovelluksiin. Integroitu pakkaus on ihanteellinen korvatessa pneumaattisia sylintereitä ja automatisoitaessa kaikenlaisia yksinkertaisia liikeakseleita Siemensin tai muiden valmistajien PROFINET-yhteensopivilla PLC-logiikoilla.

Käytettäessä Tolomaticin sähköisille toimilaitteille sisäänrakennettuja konfiguraatioita integroitu ACSI-ohjain konfiguroi automaattisesti moottorin, toimilaitteen, turvallisuusrajat ja muut tärkeät ohjaimen sisäiset asetukset, mikä mahdollistaa nopean ja saumattoman integraation. PROFINET-protokolla on lisäys Tolomaticin ACSI-ohjaimen nykyisiin EtherNet/IP- ja Modbus-TCP-vaihtoehtoihin.

PROFINET on automaatiossa käytettävä teollisuusverkkoja koskeva standardi. Se yhdistää laitteet, järjestelmät ja solut sekä mahdollistaa nopeamman, turvallisemman, edullisemman ja korkealaatuisemman valmistuksen. Organisaation verkkosivuston mukaan se yhdistää helposti nykyiset järjestelmät ja laitteet sekä tuo samalla Ethernetin rikkauden tehtaan lattialle.

"PROFINET-protokollan lisäys nykyisiin ACSI-ohjaimen EtherNet/IP- ja Modbus-TCP-vaihtoehtoihin antaa OEM-valmistajille joustavuuden käyttää useita PLC-tarjoajia ja mahdollisuuden standardisointiin käyttämällä yhtä ainoaa mekaanista mallia / toimilaitemallia" sanoo Aaron Dietrich, Tolomaticin markkinointijohtaja. "Tämän lisäksi ACSI-ohjaimen tehoalue yhdistettynä IP65-luokitukseen tekee siitä erinomaisen moniin sellaisiin sovelluksiin, joissa OEM voi hyödyntää protokollaa ja ohjauksen joustavuutta."

Koska ACSI-ohjaimessa integroidaan servomoottori ja käyttö, sen rakenne säästää tilaa. Integroitu pakkaus ei vaadi tilaa ohjauskaapista, joten se sopii erinomaisesti koneiden jälkiasennukseen sekä myös pneumaattisia sylintereitä käyttävien sovellusten korvaamiseen. ACSI on saatavana sekä lineaariseen käyttöön että rotaatiokäyttöön ja se on helppo konfiguroida haluttujen käyttäjäyksiköiden mukaisesti.

PI North America (PROFINET-protokollaa hallinnoiva organisaatio) on sertifioinut ACSI-ohjaimen toimivan PROFINET v2.33 -standardien mukaisesti, ja ohjain voidaan asettaa RT (Real Time, reaaliaikainen) -verkoissa I/O-laitteeksi. Laitteesta on saatavana GSDML-tiedosto sekä tietolohkojen ja toimintolohkojen arkisto, joita voidaan käyttää viimeisimmissä Siemensin PLC-logiikoissa. Tämä helpottaa asetusten tekemistä ja mahdollistaa äärimmäisen nopean käyttöönoton PROFINET-ohjausjärjestelmissä.

Laite on saatavana kahdessa eri koossa (NEMA 23 ja 34) ja sen vääntömomenttihuippu on jopa 1,35 Nm (12 in-lbs). ACSI-ohjaimessa käytetään M12-vakioliittimiä, sillä on IP65-luokitus, kaksi Ethernet-porttia ongelmanselvitystä helpottavilla LED-merkkivaloilla sekä USB-portti mikro-ohjelmointia varten. Kaikki ACSI-mallit on varustettu digitaalisilla 24 VDC I/O-porteilla (4 tuloa / 2 lähtöä) ja analogisilla 0–10 VDC / 4–20 mA I/O-porteilla (1 tulo / 1 lähtö). Nämä auttavat verkon laajentamisessa käytettäessä hajautettuja antureita ja hajautettua logiikkaa. Kaksi Ethernet-porttia ja integroitu hallittu kytkin mahdollistavat useilla akseleilla toimivien ACSI-ohjainten ketjutuksen ilman että se vaikuttaisi verkon suorituskykyyn.

Tolomatic asentaa ACSI-ohjaimen valittuun toimilaitteeseen, konfiguroi sen, testaa sen ja lähettää sen asiakkaalle yhdellä osanumerolla. Tämä säästää aikaa useiden osanumeroiden ostamiselta ja luo myös sovellustuelle yhden vastuupisteen.

Seuraa Tolomaticin lineaaritoimilaitteita käsittelevää blogia

https://www.tolomatic.com/blog

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan