www.engineering-suomi.com
Steute

Uusia komponentteja langattomaan sWave.NET®-verkkoon

Kompakti langaton terminaali intralogistiikkaa ja tuotantoa varten

Uusia komponentteja langattomaan sWave.NET®-verkkoon
Täydennysosien pyytäminen, varastointi, tilausprosessin käynnistys ja tavaralähetyksien tai kuljetustilauksien pyytäminen: kaikki nämä ovat kokoonpanossa, jakelussa ja noutopisteissä työskenteleville tuttuja toimintoja. steuten Wireless-yritysyksikön LogiMAT-messuilla ensimmäistä kertaa esittelemä langaton terminaali mahdollistaa näiden tehtävien suorittamisen helpommin, mukavammin ja joustavammin. Ne on samanaikaisesti helppo integroida yrityksen IT-infrastruktuuriin.

Käyttäjät saavat tietoja kaksirivisen näytön välityksellä ja voivat toisaalta myös lähettää tietoja ylemmän tason ohjausjärjestelmiin (WMS, ERP, PDA tms.) kolmen vapaasti ohjelmoitavan painikkeen välityksellä. Esimerkiksi se seikka, että signaalit välitetään eteenpäin langattomassa sWave.NET®-verkossa, takaa joustavuuden. Tämä tapahtuu tukiasemien kautta, jotka toimivat samaan tapaan kuin reitittimet ja lähettävät langattomat signaalit suoraan IP-osoitteeseen, jossa yrityksen IT-järjestelmä sitten käsittelee ne.

Tähän verkkoon voidaan lisätä uusia terminaaleja hyvin helposti. Tämä tekee myös esimerkiksi FIFO-hyllyjen, E-Kanban-hyllyjen, noutopisteiden ja muiden työasemien jälkiasennuksesta helppoa. Läpinäkyvyys paranee samanaikaisesti sekä yksittäisessä työasemassa että koko yrityksessä jatkuvasti syntyvän kaksisuuntaisen tiedon ansiosta – esimerkiksi poimintahihnalta logistiikan hallintaan tai Kanban-hyllyltä materiaalien hallintaan. Molemmissa tapauksissa langattomaan sWave.NET®-verkkoon voidaan aina halutessa lisätä uusia langattomia kytkinlaitteita ja hallintajärjestelmiä.

steute uskoo, että langattomat Kanban-hyllyt, tuotannon virhetoimintojen ja säännönvastaisuuksien esittämisessä käytettävät Andon-järjestelmät samoin kuin tavaralähetysalueiden mobiilit työasemat saattaisivat kaikki olla esimerkkejä steuten uusien langattomien terminaalien tyypillisistä sovelluksista. Tämä langaton teknologia sisältää sellaisia ominaisuuksia kuin minimaaliset asennuskustannukset, korkeat kokonaislähetysajat sekä useiden vuosien huoltovapaa käyttö.

Koska langaton sWave.NET®-verkko on enemmän tai vähemmän itsekonfiguroituva, sen käyttöönotto on hyvin helppoa. Jotta energiatehokkuus voitaisiin optimoida käyttämään lyhyitä aktiviteettisyklejä, lähetys- ja vastaanottoprosessit on koordinoitava keskenään. Kun käyttäjä lähettää tietoja langattoman terminaalin kautta, lähetin yrittää lähettää viestejä useille sen lähellä oleville tukiasemille, tarkistaa jokaisen vastauksen signaalivoimakkuuden ja lähettää tämän jälkeen signaalin siihen tukiasemaan, jonka signaalivoimakkuus oli suurin. Siirtotietä priorisoidaan säännöllisesti. Tällä tavoin taataan lyhyet latenssiajat ja hyvä siirtovarmuus.

steute LogiMAT-messuilla: halli 5, esittelypiste F60

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan