www.engineering-suomi.com
NSK

NSK esittelee DIN-standardin mukaiset uuden sukupolven kuularuuvit

NSK käytti viimeaikaista EMO 2017 -messua Saksan Hannoverissa paikkana, jossa se julkaisi useita työstökoneiden tehokkuutta parantavia innovaatioita. Tärkeimpien julkistusten joukossa olivat DIN-standardin mukaiset uuden sukupolven kuularuuvit. Nämä suuriin nopeuksiin soveltuvat ja hiljaiset kuularuuvit eivät ainoastaan täytä Eurooppalaisten työstökonesovellusten erityishaasteita, mutta ne myös täyttävät sekä standardin DIN 69051 (ISO 3408) mittaluokan että toleranssiluokan vaatimukset.

NSK esittelee DIN-standardin mukaiset uuden sukupolven kuularuuvit
-Image1.jpeg - NSK julkaisi EMO 2017 -messuilla sarjan DIN-standardin mukaisia uuden sukupolven kuularuuveja.

Näitä uusia suuriin nopeuksiin soveltuvia ja hiljaisia kuularuuveja valmistetaan akselihalkaisijalla 32-63 mm ja nousulla 10-40 mm, ja ne tarjoavat Euroopan työstökonesovelluksiin nopeuskertoimen 160 000 dn. Tämä suorituskykytaso tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää rajoituksetta suuren nopeuden työstösovelluksiin, jossa vaaditaan myös hyvin tarkkaa asemointia.

Uusien kuularuuvien kitkattomat käyttöominaisuudet asettavat myös uuden mittapuun kuularuuveille ja tarjoavat optimaaliset edellytykset lineaarijärjestelmän mahdollisimman alhaiselle värähtelytasolle ja melutason laskemiselle samaan aikaan. Eräitä päävaikuttajia tämän erinomaisen ominaisuusyhdistelmän kehityksessä ovat olleet kuulaohjaimet, jotka hiljattain kehitettiin hyödyntämään uuden sarjan ominaisuuksia.

NSK on kehittänyt kuularuuveja työstökoneisiin vuodesta 1960 lähtien. Nykyinen tuotevalikoima on hyvin laaja ja tarjoaa akselihalkaisijoita välillä 4-200 mm sekä lukuisia kuularuuvityyppejä erityisvaatimusten mukaisesti, esimerkiksi äärimmäisen alhainen melu, lyhyt liikealue tai tarkin mahdollinen asemointi.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan