www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS CBST 2017 -messuilla Kiinassa

Kiinan kahdeksas kansainvälinen juomateollisuuden tiede- ja tekniikkanäyttely eli CBST-messut järjestetään Shanghaissa 22.–24. marraskuuta 2017.

NORD DRIVESYSTEMS CBST 2017 -messuilla Kiinassa
Kuva 1: LogiDrive on energiatehokas, helposti huollettava ja standardoitu käyttöratkaisu erityisesti sisälogistiikan ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

Maailman johtaviin käyttötekniikan asiantuntijoihin lukeutuva NORD DRIVESYSTEMS osallistuu messuille tänäkin vuonna. Kansainvälisen käyttövalmistajan pääkonttori sijaitsee Pohjois-Saksan Bargteheidessa, mutta sillä on toimipaikkoja myös Kiinassa (pääkonttori ja moottoritehdas Suzhoussa sekä kokoonpanotehdas Tianjinissa). NORD DRIVESYSTEMS esittelee Shanghain uudessa kansainvälisessä messukeskuksessa (SNIEC) järjestettävillä messuilla innovatiivista tekniikkaa ja tuotteita, viimeisimpiä Industry 4.0 -sovelluksia sekä energiatehokkuuden ja kustannusten optimointikonsepteja juomateollisuudelle.

Ensiesittelyssä NORD DRIVESYSTEMSiltä on muun muassa nsd tupH -menetelmä. Se on pintoja korroosiolta ja kemikaaleilta suojaava käsittely, joka tekee niistä myös paine- ja höyrypesun kestäviä. nsd tupH antaa alumiinisille vaihdemoottoreille ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tuotteisiin vertautuvan vastustuskyvyn. Se on huomattavasti tehokkaampi kuin korroosiosuojamaalit ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahoille.

Käyttölaitteet ovat teollisuuden suurimpia energiankuluttajia, joten niiden energiatehokkuudella todella on merkitystä. NORD DRIVESYSTEMSin energiatehokkaat, sileäpintaiset moottorit ovat edeltäviä malleja tehokkaampia, ja ne auttavat pienentämään käyttökustannuksia. Sileän pinnan ansiosta ne sopivat erityisen hyvin elintarvike- ja juomateollisuuden sovelluksiin.

Suosittu NORDBLOC.1-kartiovaihdesarjakin on laajentunut. 50 Nm:n toisiomomenttiin yltävien uusien vaihteiden myötä pienillekin kuormitusalueille on nyt saatavana kierukkavaihteiden lisäksi myös huipputehokkaita kartiovaihteita. Vaihteiden mekaaninen kuormitettavuus on erinomainen, ja ne kestävät suuria toisioakseleihin kohdistuvia voimia. Uusien vaihdemallien välityssuhteet ovat 3,03–47,67:1. Niiden myötä nykyisen sarjan kokovaihtoehtojen määrä kasvaa kuuteen ja momentit ulottuvat aina 660 Nm:iin asti.

Erilaisten vaihde- ja moottorityyppien, kokojen, lisävarusteiden ja välityssuhteiden paljous johtaa usein siihen, että käytössä on sekalainen valikoima käyttöjä. Käyttöjen yhdenmukaistaminen voi auttaa optimoimaan prosesseja ja alentamaan kustannuksia. Tehokkaat kaksiportaiset kartiovaihteet, joissa on IE4-luokan synkronimoottori, virtapistoke ja esivalmisteltu kaapeli, ovat oiva vaihtoehto juomateollisuuden sisälogistiikkaan. Niiden etuja ovat varaosavarastojen pieneneminen, helppohuoltoinen plug and play -tekniikka, kompakti, tilaa säästävä muotoilu sekä 25 prosenttia kevyempi paino alumiinikotelon ansiosta.

NORD on nyt laajentanut teollisuusvaihteiden tuotevalikoimansa yhteentoista kokoon. NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa ainoana valmistajana modulaarisia teollisuusvaihteita, joissa on yhtenä kappaleena valtettu Unicase-runko ja joiden toisiomomentti on jopa 250 kNm. NORDin vuonna 1981 kehittämä valmistusmenetelmä takaa parhaan mahdollisen säteittäisen ja aksiaalisen kuormitettavuuden.

Ennakoiva kunnossapito pidentää huoltovälejä ja lyhentää käyttökatkoja. Käyttö- ja sovellustietojen kerääminen, analysointi ja siirtäminen mahdollistavat kunnossapitotoimien suunnittelun tuotantokapasiteetin perusteella. Tämä alentaa kunnossapitokustannuksia ja pidentää käyttöjen käyttöikää.

NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa luotettavia, tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja juomateollisuuden tarpeisiin pakkaustenpurku-, kuljetin- ja puhdistussovelluksista täyttöön, sulkuun ja etiketöintiin sekä pakkaamiseen ja lavaamiseen. NORD DRIVESYSTEMSin osasto 1A02 CBST-messuilla sijaitsee rakennuksessa N1.

NORD DRIVESYSTEMS CBST 2017 -messuilla Kiinassa
Kuva 2: nsd tupH -pintakäsittelymenetelmä suojaa vaihdemoottoreita korroosiolta ja kemikaaleilta antaen niille ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tuotteiden veroisen vastustuskyvyn.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan