www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla Induktiivinen paikannusmittaus ja Industry 4.0 -valmius

Uusi Pepperl+Fuchsin induktiivinen PMI F90 paikannusjärjestelmä tunnistaa tarkasti aktuaattorin absoluuttisen sijainnin samoin kuin etäisyyden kahden aktuaattorin välillä. IO-Link-tekniikan ansiosta järjestelmässä on monipuoliset kommunikaatiotoiminnot, ja se on varustettu I4.0-sovelluksilla. Patentoitu monikelatekniikka takaa maksimaalisen mittaustarkkuuden.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla  Induktiivinen paikannusmittaus ja Industry 4.0 -valmius
Kuva: Uudet, plug & play -liittimillä varustetut taajuusmuuttajat mahdollistavat kätevän asennuksen ja helpon kunnossapidon

Saksalainen käyttötekniikan asiantuntija osallistuu CeMAT Asia- ja CIIF IAS -näyttelyyn. Yhtiö esittelee useita uusia tuotteita, joihin kuuluvat myös NORDAC LINK -kenttäjakojärjestelmät kuljetinsovelluksiin. Ne on suunniteltu helpoiksi asentaa, käyttöönottaa, käyttää ja huoltaa. Valmistaja toimittaa uudet käyttäjäystävälliset taajuusmuuttajat ja moottorinkäynnistimet asiakkaan tarpeisiin konfiguroituina. Kaikki anturi-, tiedonsiirto- ja syöttökaapelit on helppo kytkeä koodatuilla pistokkeilla. Huoltokytkimet, avainkytkimet ja suuntakytkimet varmistavat käyttäjien suoran pääsyn jokaiseen akseliin. NORD tarjoaa isoihin laitoksiin käyttökokoonpanoja, joiden variaatioiden määrää on rajoitettu. Tällaisella standardoinnilla on mahdollisuus saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä hankinnassa, asennuksessa, varastoinnissa ja kunnossapidossa.

Kaikissa NORD-taajuusmuuttajissa on valmius IIoT:hen ja Industry 4.0:aan. Niitä on saatavilla aina moottorikokoon 160 kW asti. PI-säätimen ja integroidun PLC:n sisältävinä ne voivat suorittaa logiikkasekvenssejä ja hoitaa itsenäisesti prosessinhallinnan. Sisäänrakennetun PLC:n avulla voidaan valvoa käyttöjärjestelmää, käsitellä anturien dataa ja arvioida laitteiston tilaa itsenäisesti. NORD kehittää parhaillaan PLC-data-analyysiin perustuvaa täysin toimivaa ennakoivan huollon ratkaisua, joka tulee pian saataville. Huoltovälejä voidaan silloin pidentää ja järjestelmän yleinen käytettävyys paranee.

NORDin uusista tuotteista esitellään myös MAXXDRIVE-teollisuusvaihteet, joissa on erinomaiset konfiguraatiomahdollisuudet. Sarja on hiljattain täydentynyt kahdella uudella koolla, joiden nimellismomentit ovat 15 ja 20 kNm. Nyt sarjaan kuuluu 11 vaihdekokoa, joiden toisiomomentti ulottuu 250 kNm:iin. Modulaarinen MAXXDRIVE-sarja sisältää kaksoisvaihteet, apukäytöt, jarrut, momenttituet, ylikuormituskytkimet, asennuspalkit ja ekstruuderilaipat. Kaikissa NORD-teollisuusvaihteissa on yhdestä kappaleesta koneistettu UNICASE-runko. Se mahdollistaa erinomaisen kestävyyden, kompaktin rakenteen, suuren tehotiheyden ja hyvän ylikuormitettavuuden. NORD toimittaa raskaaseen käyttöön tarkoitettuja täydellisiä käyttöjärjestelmiä, jotka sisältävät tarvittavat teollisuusvaihteet, moottorit ja käyttöelektroniikan.

NORD DRIVESYSTEMS
CeMAT-näyttelyssä (31.10–3.11.2017, Shanghai New International Expo Center)
Halli W3, osasto B3-1
ja
CIIF IAS-näyttelyssä (7.–11.11. 2017, National Exhibition and Convention Center, Shanghai)
Halli 5.1, osasto B061

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan