www.engineering-suomi.com
NSK

Ensimmäinen NSK-akatemian kunnossapidon opas saatavana

NSK-akademian verkkokoulutusalusta julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna ja nyt sivustolle on lisätty uusista kunnossapidon opasmoduulisarjoista ensimmäinen. Oppaat näyttävät miten käyttää innovatiivisia ylläpito- ja huoltotyökaluja, joita tarjotaan osana NSK:n AIP+ -lisäarvo-ohjelmaa. Oppaat tarjoavat ohjeita siitä, miten huoltaa laakereita parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja korostaa sitä, miten koneita ja laitteita voidaan käyttää optimaalisesti ja taloudellisesti.

Ensimmäinen NSK-akatemian kunnossapidon opas saatavana
-Image1.jpeg - NSK:n akatemia-alustalla on julkistettu ensimmäinen verkko-opas "NSK:n laserlinjauslaite hihnakäyttöjä varten".

Kukin moduuli sisältää kurssimateriaalin, videon ja kyselylomakkeen. Oppilaat saavat sertifikaatin suoritettuaan sen onnistuneesti. Video-oppaan tarkoitus on näyttää kussakin moduulissa selkeästi ja ytimekkäästi miten koneen suorituskyky ja käyttöikä voidaan maksimoida näillä erityisesti kehitetyillä työkaluilla. Ensimmäinen esiteltävä AIP+ -työkalu on LAB-Set ja sitä käsittelevä video-opas on nyt saatavana osoitteessa www.nskacademy.com.

LAB-Set on laserlinjaustyökalu hihnoille. LAB-Set on ainutlaatuinen, koska sen laserit asetetaan juuri niihin hihnapyörän V-uriin, joissa hihna kulkee. Tämä takaa täydellisen kohdistuksen joka kerta. Video-opas antaa tietoja muun muassa siitä miten valita oikea V-ohjain, miten asettaa laserlähetin kohdilleen, tärkeimmät kohdistusvirheet jotka voidaan korjata sekä paljon hyödyllisiä vinkkejä täydellisen kohdistuksen saavuttamiseksi sekunneissa.

Opasmoduuleita lisätään tulevien kuukausien aikana, mukaan lukien LAS-Set (laserlinjaustyökalu akseleille), induktiolämmittimet sekä laakereiden asennus- ja poistotyökalut. Koska sisältöä lisätään jatkuvasti, NSK-akatemiasta on nopeasti tulossa johtava tietolähde kaikille, jotka haluavat laajentaa teknisiä tietojaan ja käytännön taitojaan.

Ensimmäinen NSK-akatemian kunnossapidon opas saatavana
-Image2.jpeg - NSK:n LAB-Set on laserlinjaustyökalu hihnoille
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan