www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan Cogineer suuntaa pilveen

Hannoverin messuilla esitelty Eplan Cogineer on nyt Eplan Platform -alustan täysimittainen jäsen. Ohjelmisto, jolla on helppo ja nopea luoda sähkö- ja fluid-suunnitteludokumentaatiota, antaa automaatioon lisää tehoa. Eplan näytti SPS IPC Drives -messuilla ennakkoesittelyn ohjelman ensimmäisestä pilvisovelluksesta. Eplan Cogineer perustuu Microsoft Azure -palveluun ja tarjoaa asiakkailleen lisäarvoa pilvipohjaisena suunnitteluratkaisuna.

Eplan Cogineer suuntaa pilveen

Monheim, Saksa, 28. marraskuuta 2017 - uuden Eplan Cogineer -ohjelmiston esittely on joka suhteessa automaatioinnovaatio. Cogineer luo automaattisesti piirikaavioita, ja nyt Cogineer siirtyy myös pilveen. Pilvipohjainen Eplan Cogineer -ohjelmisto esiteltiin ensimmäistä kertaa Saksan Nürnbergissä järjestettyjen SPS IPC Drives -automaatiomessujen aikana esitetyssä ennakkoesittelyssä. Eplan-ohjelmisto käyttää Microsoft Azure palvelua ja tarjoaa mahdollisuuden tallettaa, arkistoida ja versioida tietoa. Toinen keskeinen tekijä Eplan Cogineer -ohjelmiston käytössä on sen helppous: jokainen Eplan-käyttäjä voi aloittaa välittömästi valmiita makroja käyttämällä, sekä luoda sääntöjä ja määrityksiä ilman aiempaa ohjelmointikokemusta. Myös Eplanin myyntikonsepti on innovatiivinen ja uraa uurtava tarjoten tilausperusteisen lisensointimahdollisuuden. Asiakkaat hyötyvät siitä, miten helppoa Eplan Cogineer -ohjelmaa on alkaa käyttää ja lisenssejä voidaan käyttää joko dynaamisesti tai niitä voidaan lisätä tilapäisesti yrityksen tilaustarpeen mukaan.

Eplan Cogineer on ohjelmana jaettu kahteen toiminnalliseen osaan: Designeriin (suunnittelu) ja Project Builderiin (projektin muodostus). Jälkimmäinen on käyttöliittymä, jota käytetään määritettyjen muuttujien mukaan automaattisen dokumentaation generointiin. Tämä teknologia on ensimmäinen laatuaan sähkösuunnittelussa. Ratkaisu vakuutti viimeaikaiseen pilottivaiheeseen osallistuneet käyttäjät ja tällä tavoin vahvisti kehityssuunnan. Ison-Britannian Bridlingtonissa pääkonttoriaan pitävä AB Graphic International Inc., on testannut Eplan Cogineer -ohjelmistoa ja yritys käyttää useita lisenssejä. Kuten AB Graphic Internationalin ohjausjärjestelmäsuunnittelija Ken Lomas sanoo: "Käytin itse Eplan Cogineer –ohjelmaa useilla koneilla, kun taas kollega samaan aikaan jatkoi vallitsevaa työskentelytapaa. Pystyin Eplan Cogineer -ohjelmistolla luomaan 5-10 minuutin aikana joukon piirikaaviodokumentaatiota, kun se tavallisesti vie kuusi tuntia. Toinen välittömästi ilmeinen etu Eplan Cogineer -ohjelmiston käytöstä on mahdollisien virheiden välttäminen." 

Myös Jungheinrich Logistics, johtava intralogistiikan yritys, luottaa uuteen ohjelmistoon. Saksan Offenbachissa sijaitsevan Jung-heinrich Projektlösungen -yrityksen sähköisen suunnittelun kehityspäällikkö Michael Reising selittää: "Eplan Cogineer -ohjelmistosta testausvaiheessa saamamme kokemukset olivat hyvin myönteisiä. Kollegani ja minä saatoimme alkaa työskentelemään välittömästi ilman aikaa vievää opetteluvaihetta, ja Eplanin konsultit auttoivat meitä käytännön neuvoilla ja ohjeilla. Kävi ilmi, että Eplan Cogineer täyttää hienosti konfigurointi tarpeemme. Tästä syystä olemme Offenbachissa ottaneet Eplan Cogineer -ohjelmiston pysyvään käyttöön. Käyttöönotto kesti vain muutaman päivän." 

 

Tiedot pilvessä 

Sekä Designer- että Project Builder -toiminnot käynnistyvät nyt suoraan pilvestä. Käyttäjien kirjautuminen ja hallinnointi on helppoa, koska se sisältyy Eplan Platform -alustaan. Kirjastot ja konfiguraattorit saadaan Microsoft Azure -palvelusta tai pilvitallennuksesta, niin että kaikilla projektin osallisilla on aina käytössään projektin uusin versio, olivatpa he missä päin maailmaa tahansa. Tämä työskentelymenetelmä edustaa uusinta teknologiaa. Lisäedut yrityksille: niin hallinta ja IT-toimet kuten varmuuskopiointi siirtyvät käyttäjiltä pilveen. Tämä ei vaadi yrityksen puolelle palvelimia eikä hallinnointia. Tällöin myös suunnittelijoilla on aina käytössään Eplan Cogineer -ohjelmiston uusin versio.

Lisätietoja osoitteessa: www.eplancogineer.com

Eplan Cogineer suuntaa pilveen
Eplan Cogineer suuntaa pilveen

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan