www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® on kehittänyt uudet taajuushyppelytekniikkaa käyttävät sarjakytkentäiset teollisuusradiolaitteet 2,4 GHz:n ja 900 MHz:n taajuusalueille

ProSoft Technology® -merkin valmistamat RLX-IFHS-radiolaitteet ovat ihanteellinen ratkaisu vaativiin käyttöympäristöihin tarkoitettujen sarjakytkentäisten teollisuuden automaatioverkkojen suunnittelu- ja asennuskustannusten rajoittamiseksi. Teollisuusautomaation ohjauksen tiedonsiirtoprotokolliin erikoistuneen ProSoft Technologyn kehittämät langattomat ratkaisut täyttävät useimpien verkkosovellusten turvallisuus-, teho- ja muunneltavuusvaatimukset. RLX-IFHS-radiolaitteet on suunniteltu esimerkiksi Modbus-, DF1-, ASCII-, IEC 60870-5-101-tyyppisiin sarjalinkkeihin.

ProSoft Technology® on kehittänyt uudet taajuushyppelytekniikkaa käyttävät sarjakytkentäiset teollisuusradiolaitteet 2,4 GHz:n ja 900 MHz:n taajuusalueille
ProSoft Technology on parantanut teollisuuskäyttöön tarkoitettujen vastaanottimien vastaanottoherkkyyttä entisestään näissä uuden sukupolven helppokäyttöisissä radiolaitteissa. Käyttäjälle tämä merkitsee varmempaa toimintaa häiriöalttiissakin ympäristössä. Se merkitsee myös radiolaitteiden välimatkan pidentymistä (peräti 24:ään tai 48 kilometriin). Uusien tulosuodattimien ja uuden signaalinkäsittelyalgoritmin ansiosta, RLX-IFHS-radiot havaitsevat ja vastaanottavat dataa erittäin vaimeasta signaalista (116 dBm).

Sovellukset
ProSoft Technologyn RLX-IFHS-radiot soveltuvat erinomaisesti automaattiseen ohjaukseen erittäin häiriöalttiissa ympäristössä ja pitkien etäisyyksien valvonta- tai seurantasovelluksiin. Ne mahdollistavat sarjakytkentäisten laitteiden välisen tiedonsiirron nopeuksilla 19,2–230 kb/s.

Hyvän muunneltavuutensa ansiosta radiot voidaan integroida niin kahden- kuin monenvälisiinkin arkkitehtuureihin. Jokainen laite voidaan konfiguroida lähettimeksi, vastaanottimeksi tai toistimeksi.

RLX-IFHS-radiot käyttävät 2,4 GHz:n tai 900 MHz:n kaistoja. 2,4 GHz:n RLX-IFH24S-mallit toimivat tällä kansainvälisesti luvasta vapaaksi määritellyllä taajuusalueella ja täyttävät eurooppalaiset määräykset. 900 MHz:n RLX-IFH9S-malleja voidaan käyttää tietyissä vientimaissa.

Radioissa käytetty taajuushyppelytekniikka parantaa langattoman verkon turvallisuutta tehden siitä hyvin häiriönsietoisen ja erittäin laajakantoisen: suunta-antenneilla varustetussa kahdenvälisessä käytössä laitteiden etäisyys voi olla 2,4 GHz:n malleissa 24 km ja 900 MHz:n malleissa 48 km (käytettävät taajuudet edellyttävät esteetöntä näkyvyyttä).

Keskeiset ominaisuudet
Kaikissa RLF-IFHS-radioissa on 128-bittinen AES-salaus, säädettävä lähetysteho (10–100 mW eurooppalaisessa 2,4 GHz:n versiossa, enintään 1 W yhdysvaltalaisversiossa), siirtokanavan valinta, ohjelmoitavat siirtonopeudet ja luokan I jaon 2 mukainen teollisuuskäyttöön soveltuva kotelo.

ProSoft Technologyn helppokäyttöinen ja maksuton ControlScape-ohjelmisto tarvitaan verkon konfigurointiin ja yksityiskohtaiseen diagnosointiin. Ohjelmiston valvontamuuttujat, kuten signaalivoimakkuus, siirretty tietomäärä ja verkkoyhteyksien lukumäärä, helpottavat verkon asentamista ja ylläpitoa käyttäjälle.

Kaikkia RadioLinx-tuotteita voidaan käyttää ilman lupaa, ja vaativien ympäristöjen varalta sillä on UL 1604/ISA 12.12.01 luokan I jaon 2 sertifiointi.

Kaikilla ProSoft Technology -tuotteilla on 3 vuoden takuu ja rajoittamaton tekninen tuki.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan