www.engineering-suomi.com
NSK

LAS-Set-opasmoduuli saatavana NSK-akademiassa

Viime vuonna esiteltyyn NSK-akatemian verkkokoulutusalustaan (www.nskacademy.com) on nyt lisätty uusi AIP+ -opasmoduuli: LAS-Set-laserkohdistustyökalu akseleille. Kaikki NSK:n erityisesti kehittämät oppaat esittävät optimaalisen tavan käyttää erilaisia innovatiivisia ylläpito- ja huoltotyökaluja, ja nämä oppaat muodostavat olennaisen osan yrityksen AIP+ (Added Value Programme) -lisäarvo-ohjelmaa. Pohjimmiltaan ne opastavat parhaisiin käytäntöihin ja tapoihin laakereiden ylläpidossa. Jokainen opas selittää miten koneiden käyttö saadaan kannattavaksi ja pidetään kannattavana.

LAS-Set-opasmoduuli saatavana NSK-akademiassa
Image1.jpeg - LAS-Set AIP+ -video-opas on nyt saatavana NSK-akatemiassa

NSK-moduulit ovat tarjolla akatemiaan käyttäjiksi rekisteröityneille henkilöille. Kaikki moduulit sisältävät kurssiaineiston, videon sekä kyselyn, ja kaikki kurssin onnistuneesti suorittaneet oppilaat saavat kurssista sertifikaatin. Video-oppaat esittävät miten AIP+ -työkaluilla voidaan pidentää laakereiden elinikää ja parantaa koneen suorituskykyä sekä vähentää suunnittelemattomia käyttökatkoja, kustannuksia ja melua. Kohdistusvirheiden välttäminen on ensiarvoisen tärkeää, koska niiden vuoksi kone altistuu tarpeettomalle kuormitukselle, joka lisää kulumista ja tärinää ja johtaa lopulta laakerin ennenaikaiseen vaurioitumiseen.

Viimeiseksi lisätty opas, LAS-Set, tarjoaa lukuisia käyttökelpoisia vinkkejä siihen, miten kohdistaa akseli täydellisesti sekunneissa. Oppaassa esitetään miten asettaa akselin staattiseen päähän ja sähkömoottorin päähän kaksi linjalaseria käyttämällä V-lohkokiinnitystä ja ketjua.

LAS-Set-moduuli tarjoaa ohjeita myös tulosten arviointiin sekä siihen miten käyttää säätölevyjä, suorittaa säätöjä ja uudelleenmittauksia sekä ladata tilaraportteja. Oppaassa selitetään myös perusasiat kuten järjestelmän käynnistys, ohjelman aloitus, mittojen syöttö sekä koneen tukevuuden tarkistaminen.

Niille, jotka etsivät lisätietoja miten kiinnittää laakeri akseliin ja irrottaa se oikealla tavalla (niitä vaurioittamatta), on tarkoitettu kyseistä aihetta käsittelevä uusi NSK-opasmoduuli. Moduulissa näytetään miten suunnittelijat voivat kehittää turvallisia ja tehokkaita kokoonpanomenetelmiä.

LAS-Set-opasmoduuli saatavana NSK-akademiassa
Image2.jpeg - NSK:n LAS-Set tarjoaa lukuisia käyttökelpoisia vinkkejä siihen, miten saavuttaa täydellinen kohdistus sekunneissa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan