www.engineering-suomi.com
NSK

NSK julkaisee vastapäivitetyn Vierintälaakeriluettelon

Vierintälaakereiden käyttäjät kaikkialla Euroopassa voivat nyt hyödyntää erästä teollisuuden keskeisimmän resurssin vastapäivitettyä versiota - NSK:n tarkistettua ja uudistettua Vierintälaakeriluetteloa. Tämä tärkeä 700+ -sivuinen opas vierintälaakeriteknologiaan on saatavana sekä painettuna että verkossa e-kirjana.

NSK julkaisee vastapäivitetyn Vierintälaakeriluettelon
-Image1.jpeg - NSK:n uusin vierintälaakeriluettelo on saatavana sekä painettuna että verkossa e-kirjana

Vierintälaakerit ovat kaikessa teollisuudessa koneiden, laitteiden ja järjestelmien tärkeimpiä komponentteja. NSK on tuonut Eurooppaan saataville kirjaimellisesti tuhansia eri tyyppejä ja lähes jokaikinen on nyt mukana uusimmassa vierintälaakeriluettelossa.

Käyttäjät löytävät luettelosta runsaasti teknisiä tietoja, mukaan lukien selitykset erilaisista vierintälaakerityypeistä ja niiden ominaisuuksista samoin kuin valintakriteerit sellaisten parametrien kuten koko, nopeus, toleranssit/välykset, esikuormitus, kitka, voitelu, laakerimateriaali jne. perusteella. Lisäksi päivitykseen kuuluu se, että laakeritaulukot sisältävät nyt tiedot kaikista saatavana olevista suorituskykyisistä NSKHPS-vierintälaakerityypeistä. Tämän lisäksi luettelosta löytyvät Plummer Block -laakeripesät ja Neuweg-tuotteet. Myös lieriörullalaakereiden ja kartiorullalaakereiden lämpövertailunopeudet on päivitetty.

Luettelo on saatavana verkossa NSK:n interaktiivisena e-kirjana osoitteessa www.nsk-literature.com). Myös painettu versio on haluttaessa saatavana. Uusi luettelo on tällä hetkellä saatavana ainoastaan englanninkielisenä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan