www.engineering-suomi.com
EPLAN

Suunnittelualan messut 4.0: Eplan ja Cideon avaavat virtuaaliset ovensa

Menestysmalli suuntaa kohti seuraavaa, parannettua versiota: 15. toukokuuta Eplan yhdessä yhteistyökumppaninsa Cideonin kanssa isännöi kolmatta virtuaalimessuaan, jossa käsitellään tulevaisuuden suunnittelutrendejä. Uutta vuoden 2018 messuilla: virtuaalimessuilla on esittelypiste tämän vuoden Hannoverin messujen digitaalisista esittelypisteistä. Kaikki halukkaat ympäri maailmaa voivat osallistua virtuaalikierrokselle. Kahden viime vuoden messujen hyväksi osoittautuneet elementit ovat mukana: informatiiviset esittelyt, uusimpien ohjelmistoversioiden live demo -esitykset, sekä mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa ja verkostoitua toisten käyttäjien kanssa.

Suunnittelualan messut 4.0: Eplan ja Cideon avaavat virtuaaliset ovensa

Virtual Fair_Auditorium.jpg: Ratkaisutoimittajat Eplan ja sen yhteistyökumppani Cideon järjestävät kolmannet virtuaalimessut 15. toukokuuta 2018.

 "Digitaalisen suunnittelun verkottuminen" on Eplanin teemana tämän vuoden Hannoverin messuilla -messuilla (23.-27. huhtikuuta 2018), ja sama toimii myös tulevien virtuaalimessujen teemana: 15. toukokuuta kello 09.00-21.00 Eplan ja Cideon tarjoavat osallistujille digitaalisen alustan, jossa voi saada lisätietoja suunnittelun uusimmista kehitysvaiheista ja tutustua tuleviin yhteisprojekteihin. Eplan ja CIdeon ovat ajan hermolla teollisuuden nykyisistä trendeistä ja luovat nyt ensimmäisen kerran digitaalisen kaksoiskappaleen yhteisestä esittelypisteestään Hannoverin -messuilla. Tämä integroidaan virtuaalitapahtumaan. Asiakkailla on myös mahdollisuus kuulla mielenkiintoisia live-esityksiä tehokkaasta suunnittelusta ja tutustua ohjelmistoesittelyissä uusiin toimintoihin sekä saada hyödyllisiä vinkkejä jutellessaan asiantuntijoiden ja muiden käyttäjien kanssa. Virtuaalimessut kestävät täydet kaksitoista tuntia, kattaakseen mahdollisimman monta aikavyöhykettä. Messut järjestetään englanniksi. Eplanin ja Cideonin asiantuntijat ympäri maailmaa tulevat olemaan online-tilassa tarjotakseen henkilökohtaisia neuvoja useilla yhteisillä kansallisilla kielillä.

 

Yhteistyö kumppaneiden kanssa ja käyttäjien välinen kommunikointi 

Tarjotakseen osallistujille lukuisia aiheita sisältävän rakenteen Eplanin ja Cideonin varsinainen 420 neliömetrin esittelypiste Hannoverin messuilta kuvataan ja käsitellään digitaalisesti. Ne, jotka eivät pysty tulemaan Hannoveriin henkilökohtaisesti tai jotka haluavat perusteellisemmin tietoja voivat helposti 15. toukokuuta tutustua esittelypisteen 360-asteiseen simulaatioon omalta tietokoneeltaan, tabletiltaan tai älypuhelimeltaan. Tämän vuoden messuilla Live-esittelyjen ja luentosalien aiheet keskittyvät Eplan Platformin tulevaan versioon 2.8, missä voidaan käyttää uutta palvelua ja mahdollistetaan siirtyminen pilveen. Eplan Platformin yksittäisten osien innovaatioita ja pilviperustaisten sovellusten etuja esitellään yksityiskohtaisesti. Osallistujat voivat odottaa näkevänsä myös mielenkiintoisia tuote-esittelyjä käytännön esimerkein, esimerkiksi tulevaisuuden suunnitteluratkaisuista kuten Eplan Cogineer, Syngineer ja Eplan Data Portal. 

Virtuaalimessuilla annetaan esimerkkejä Eplan-ohjelmiston innovatiivisesta käytöstä sekä tarjotaan asiakkaille ja kumppaneille runsaasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja keskusteluihin. Menestys puhuu puolestaan: Eplan ja Cideon saivat viime vuonna järjestyksessä toisiin virtuaalimessuihinsa noin 950 ilmoittautumista 70 maasta.
 

Halukkaita osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 17. huhtikuuta alkaen virtuaalimessuille seuraavissa osoitteissa: 

 www.eplan.de/virtualfair
 www.cideon.de/virtualfair

Suunnittelualan messut 4.0: Eplan ja Cideon avaavat virtuaaliset ovensa
Networking Area.jpg: Kaikkialta maailmasta saapuvat vieraat voivat jutella ja verkottua toistensa kanssa Verkottumisalueella.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan