www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

R200 ja R201 – Uudet optiset anturit pitkiä käyttöetäisyyksiä varten

Mannheim, huhtikuu 2018: Pepperl+Fuchsin kaukonäköinen tuotesuunnittelu valosähköisten anturien parissa ja R200- ja R201-mallit mahdollistavat sovellukset, joissa käytetään pidempiä käyttöetäisyyksiä. Aivan kuten kompaktit R100-, R101-ja R103-sarjat, molemmat uudet tuotteet tarjoavat johdonmukaisesti kaikki valosähköiset toimintaperiaatteet mallissa, joka on nyt kookkaampi ja sopii erityisiin asennustilanteisiin. Kaikkien sarjojen käyttö on intuitiivista ja identtistä. Standardisoitu IO-Link-yhteys uusimpien Smart Sensor Profiles (älyanturi) -profiilien kautta mahdollistaa antureiden helpon ja luotettavan integroinnin.

R200 ja R201 – Uudet optiset anturit pitkiä käyttöetäisyyksiä varten
R100-, R101- ja R103-anturit sekä uudet R200- ja R201-anturit

R100-, R101- ja R103-sarjat samoin kuin uudet R200- ja R201-anturit tekevät oikean anturin valitsemisesta helpompaa. Käyttäjät hyötyvät myös jokaisen sovelluksen ja asennustilanteen maksimaalisesta joustavuudesta. Teknisinä ominaisuuksina uusissa sarjoissa käytetään etäisyysmittauksessa myös luotettavaa DuraBeam-laserteknologiaa sekä hyvin tarkkaa Multi Pixel Technology (MPT) -monipikseliteknologiaa. Kaikille sarjoille yhteinen standardisoitu käytettävyys ja toimintaperiaatteet sekä IO-Link-rajapinta mahdollistavat anturien parametrisoinnin niiden käyttöönoton aikana sekä silloin jos toimintaperiaatetta muutetaan tai laite vaihdetaan toiseen sarjaan.

Identtiset toimintaperiaatteet

Uudet R200- ja R201-sarjat tarjoavat kaikki valosähköiset toimintaperiaatteet: valokennoanturit, takaisinheijastavat anturit polarisointisuodattimella tai selkeällä kohteen tunnistuksella, energiset diffuusiotila-anturit, anturit taustavaimennuksella ja etualan vaimennuksella, valoesteiden mittaus kahden kytkentäpisteen välissä sekä etäisyysanturit.

Täydellinen käytettävyys

Kaikki sarjat näyttävät ja tuntuvat parametrisoinnin aikana samalta ja intuitiiviselta. Monikierrospotentiometri ja painonappi takaavat, että anturia on nopea ja helppo säätää. Painonappi toimii yhdistettynä käyttöelementtinä ja siinä on kolme lediä konfiguraation, tilan ja diagnostiikan näyttöä varten. Käyttäjä hyötyy kaikille sarjoille yhteisestä standardisoidusta käytettävyydestä: R100-, R101- ja R103-sarjojen valokennoanturiksi, takaisinheijastavaksi anturiksi tai diffuusiotila-anturiksi parametrisointi näyttää ja tuntuu samalta kuin R200- ja R201-mallien. Sama koskee mittaislaitteita, joissa käytetään useita kytkentäpisteitä sekä etäisyysantureita.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan