www.engineering-suomi.com
NSK

Toyota Motor Europe myöntää NSK Needle Bearing Poland -yksikölle toimittajapalkinnon

NSK Needle Bearing Poland on saanut Toyota Motor Europe -yksiköltä 2017 toimittajapalkinnon laatusaavutuksista. Palkinto myönnettiin Toyota Motor Europe -yksikön vuotuisessa Business Meeting 2018 -tapahtumassa, joka pidettiin 27. maaliskuuta Brysselissä, Belgiassa, vanhojen autojen Autoworld-automuseossa.

Toyota Motor Europe myöntää NSK Needle Bearing Poland -yksikölle toimittajapalkinnon
C022018-N-Image1.jpeg – Michal Kozub, NSK Needle Bearing Poland -yksikön tuotannon ja laadunvalvonnan johtaja, vastaanotti palkinnon Herra Kiyohito Morimotolta, Toyota Motor Europe -yksikön tuotekehityksen, tuotesuunnittelun ja hankinnan varatoimitusjohtajalta. Photo: Toyota Motor Europe


Toyota Motor Europe ja Euroopan toimittajien huippujohtajat katsovat joka vuosi taaksepäin edelliseen talousvuoteen. Vuoden 2017 toimittajapalkinto laatusaavutuksista on kolmas palkinto, jonka Toyota Motor Europe on myöntänyt NSK Needle Bearing Poland -yksikölle. Aiemmat palkinnot myönnettiin vuosina 2008 ja 2014. Palkinnon myöntäminen perustuu useisiin avaintoimintojen KPI (key performance indicators) -mittareihin, mukaan lukien PPM (parts per million), jota useat OEM-valmistajat käyttävät ilmaisemaan sitä, montako vikaa miljoonassa toimitetussa osassa esiintyy. Muihin palkintoa varten tarkasteltaviin KPI-mittareihin kuuluvat takuuvaatimukset ja niiden hallinta. Intensiivisen arviointiprosessin jälkeen vuoden 2017 palkinto myönnettiin NSK Needle Bearing Poland -yksikölle, joka on yhdessä NSK:n muiden tuotantolaitosten kanssa toimittanut tuotteita (pääasiassa neularullalaakereita) Toyota Motor Europe - yksikölle vuodesta 2005 lähtien.

NSK valmistaa lukuisia neulalaakerituotteita autoteollisuussovelluksiin, mukaan lukien moottoreiden keinuvivuissa käytettävät laakerit. NSK:n neularullalaakereiden matala kitka ja suuri kestävyys tekevät niistä ihanteelliset keinuvipuihin, joiden on välitettävä nokasta voima moottorin venttiilien avaamiseksi ja sulkemiseksi tehokkaasti ja luotettavasti.

NSK:n Euroopan tuotantolaitokset valmistavat myös pidinasennelmia ja neularulla-asennelmia vaihteistosovelluksiin. Näissä laakereissa ei käytetä sisä- tai ulkorengasta, ja niiden alhainen poikkileikkaus tarjoaa maksimaalisen kuormituskyvyn pienessä koossa. Hyvin voideltuina niitä voidaan käyttää suurilla nopeuksilla. Tämä on niissä käytettävän laakeripitimen ansiota, joka ohjaa rullia tarkasti. Lisäksi pidinasennelmien ja neularulla-asennelmien ohjatuissa seurantarullissa käytetään optimaalista profiilia, joka vähentää rasitusta, mahdollistaa käytön myös kohtuullisen suurella kohdistusvirheellä ja pidentää laakerien ikää.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan