www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus® RemoteCom™

HMS Industrial Networks esittelee uuden GSM-/GPRS-pohjaisen Anybus® RemoteCom™ tuotesarjan, joka on tarkoitettu teollisuuden etävalvontaan ja -ohjaukseen, hälytysten hallintaan ja tiedonkeruuseen.

Anybus® RemoteCom™
Anybus RemoteCom yksinkertaistaa automaatiolaitteiden etävalvontaa ja -ohjausta, minimoi häiriöajat ja auttaa tuottamaan tarkkaa tietoa kaikkialla ja jatkuvasti. Sen ansiosta huoltohenkilöstöä ei tarvitse lähettää kalliilla eri puolille maailmaa ratkaisemaan käytännön ongelmia. Lisäksi HMS Industrial Networks tarjoaa ainutlaatuisen palvelun: sen keskitetty www-palvelinratkaisu tekee globaalin verkonhallinnan helpoksi ja läpinäkyväksi yhden ainoan rajapinnan kautta.

Anybus RemoteCom on helppokäyttöinen web-yhdyskäytävä, joka toimii Modbus-siltana ja tarjoaa sarjalaitteiden etäkäyttö- ja etäohjausmahdollisuuden Ethernetin, Internetin, lähiverkon, GSM-verkon, GPRS-yhteyden ja puhelinmodeemien kautta. Tuotteessa on tehokas yhdysrakenteinen www-palvelin, joka mahdollistaa Internet-pohjaisen etäkäytön, hälytysten hallinnan, tiedonkeruun ja trendikäyrät kenttälaitteiden tiedoista. Integroitu hälytysten ja tilojen käsittelyohjelma ilmoittaa automaattisesti etävalvojille sähköpostitse, tekstiviestillä tai SNMP- tai Modbus TCP -protokollaa käyttäen, jos ennalta määritellyt raja-arvot ylittyvät.

Lisäpalveluna tarjottu turvallinen keskitetty www-palvelinratkaisu laajentaa Anybus RemoteComin käyttömahdollisuuksia. Keskuspalvelimella hallitaan, seurataan ja ohjataan etäkohteissa sijaitsevia kenttälaitteita. RemoteCom-yksiköt ottavat yhteyden keskuspalvelimeen ja välittävät sille kriittiset laitekohtaiset tiedot, kuten kerätyt parametritiedot ja hälytykset. Valtuutetut käyttäjät voivat katsoa ja hallita tietoja palvelimelta. Työvälineeksi riittää tavallinen Internet-selain. Koska tiedot kaikista etälaitteista keskitetään yhteen pisteeseen, laitteista vastaavan henkilöstön työ helpottuu. Käyttäjä pääsee palvelimelle nopeasti ja varmasti kaikkialta maailmasta ilman aikarajoituksia.

Anybus RemoteCom-laitteita on saatavissa DIN-kiskoasennukseen soveltuvissa IP20-luokitelluissa muovikoteloissa tai vahvoissa metallikoteloissa. Laitteiden virtalähteenä toimii yksi 9–28 Voltin teollisuusvirtalähde.

Tyypillisiä Anybus RemoteCom -sovelluksia:
Energiasovellukset – Kiinteistön omistaja tai käyttäjä voi alentaa rakennuksen energiankulutusta optimoimalla talotekniset automaatioprosessit ja osoittamalla käyttäjille ja kunnossapitohenkilöstölle, missä ja milloin energiaa kulutetaan. Tämän menetelmän avulla on useissa tapauksissa vähennetty energiankulutusta 30 %. Etähallintaratkaisut kokoavat energiatiedot yhteen ja tuottavat käyttäjille helppolukuisia raportteja prosessin energiankulutusmalleista. Tämä auttaa osaltaan säästämään energiaa ja rahaa.

Sähköntuotanto – Generaattoria ei käytetä välttämättä kovin usein, mutta kun sitä tarvitaan, se on kriittinen tekijä. Anybus RemoteCom voi seurata keskeytyksettä generaattorin kuntoa, käyttövalmiutta ja suoritusarvoja 24 tuntia vuorokaudessa ja 365 päivänä vuodessa.

Teollisuusautomaatio – Järjestelmään voi kytkeä uusia tai jo käytössä olevia laitteita, esimerkkeinä PLC-yksiköt, prosessinohjauslaitteisto, pumppuohjaimet, viivakoodinlukijat ja skannerit, valvomonäytöt, vaa’at ja punnitusasemat ym. Koneen tai tuotantolaitoksen jatkuva valvonta mahdollistaa tuottavuuden lisäyksen, kalustonhallinnan tehostamisen ja tarpeettomien kustannusten leikkaamisen.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan