www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

Liitä tietokone mihin tahansa teolliseen Ethernet-verkkoon IXXAT INpactin avulla

HMS Industrial Networksin uudessa IXXAT INpactissa tuttu Anybus-teknologia yhdistyy monivuotiseen IXXATin parissa kertyneeseen rajapintakorttiosaamiseen. Tuloksena on PCIe-kortti, joka tukee useita teollisen Ethernetin protokollia ja tarjoaa yhtenäisen protokollan sekä monikorttisen sovellusohjelmointirajapinnan.

Liitä tietokone mihin tahansa teolliseen Ethernet-verkkoon IXXAT INpactin avulla
Aiemmin teollisen Ethernetin eri standardeille on ollut hankala kehittää PC-pohjaisia mittaus-, visualisointi- tai huoltosovelluksia, koska jokainen protokolla on vaatinut oman liitäntäkorttinsa ja sovellusohjelmointinsa. Uusi IXXAT INpact poistaa tämän ongelman.

HMS tuo saataville Anybus- ja IXXAT-teknologioihin perustuvan PCIe-kortin, joka sopii yhteen kaikkien yleisten teollisen Ethernetin standardien kanssa. Kortista on saatavana vakiomalli ja matala malli. IXXAT INpactin avulla käyttäjät voivat yhdistää PC-pohjaisen slave-sovelluksensa helposti EtherCAT-, EtherNet/IP-, Modbus TCP-, PROFINET IRT/RT- ja Powerlink-verkkoihin sekä vakio-TCP/IP-verkkoon. Yhtenäisen ajurikonseptin ansiosta vaihtaminen protokollasta toiseen sujuu nopeasti vähäisin ohjelmointitoimin. Myös protokollien tulevat laajennukset ja versiot ovat helposti saatavilla.

Kattava teollisen Ethernetin standardien tuki
IXXAT INpactissa käytettävä verkkoratkaisu perustuu Anybus CompactCom -teknologiaan, jolla käytetään maailmassa miljoonia automaatiolaitteita. Joustavan FPGA-pohjaisen PCIe-väyläyhteyden avulla Anybus NP40 -verkkosuoritin pystyy tarjoamaan kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan tietoliikenteen hoitamiseen teollisen Ethernet-verkon ja asiakkaan PC-sovelluksen kesken. Reaaliaikaisesti toimiva ratkaisu sopii lyhyine vasteaikoineen erinomaisesti vaativiin teollisiin sovelluksiin. Lisäksi kaksiporttinen Ethernet-rajapinta (10/100 Mbit, RJ45s) tukee myös protokollakohtaisia kytkintoimintoja, joista esimerkkejä ovat PROFINETin IRT, EtherNet/IP:n DLR ja Powerlinkin Hub.

Ethernetin yleisen flash-päivitystoiminnon ansiosta käyttäjä voi ladata minkä tahansa teollisen Ethernet-protokollan nopeasti ja kustannustehokkaasti korttia vaihtamatta. IXXAT INpact on hyvin muuntautumiskykyinen rajapinta, joka toimii kaikentyyppisissä sovelluksissa nyt ja tulevaisuudessa.

Oikotie Ethernetin äärelle
Useita protokollia tukevan NP40-suorittimen, FPGA-pohjaisen järjestelmän ja yhtenäisen ajurirajapinnan ansiosta IXXAT INpact on ihanteellinen valinta mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin – HMI-järjestelmistä prosessien visualisointiin, huoltoratkaisuista mittaus-, analyysi ja testausjärjestelmiin.

IXXAT INpact sisältää kattavan ajurivalikoiman Windowsille, joten asiakaskohtaisten sovellusten kehittäminen on helppoa ja nopeaa. Yhtenäisen sovellusohjelmointirajapinnan ansiosta siirtyminen teollisesta Ethernet-protokollasta toiseen onnistuu vaihtamatta asiakasohjelmistoa. Tämä lisää käytön joustavuutta ja vähentää ohjelmointikustannuksia.

Linux-ajuri on toteutusvaiheessa, ja tuki sellaisille reaaliaikaisille käyttöjärjestelmille kuin RTX, Intime, VxWorks ja QNX on saatavana lisäominaisuutena. Tuota pikaa IXXAT INpact tulee saataville myös PCI- ja mini PCIe -väyläympäristöön.

http://tekinfo.link/rbe9f98850

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan