www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT Safe: TÜV-sertifioidut ratkaisut turvallisuuden toteuttamiseen

HMS Industrial Networks tarjoaa valmiiden turvallisuuden I/O-moduulien ja turvaprotokollaohjelmistojen IXXAT Safe -tuoteperheen. Nämä TÜV-sertifioidut ratkaisut on tarkoitettu teollisten laitteiden viestinnän turvalliseen toteuttamiseen.

IXXAT Safe: TÜV-sertifioidut ratkaisut turvallisuuden toteuttamiseen
HMS tarjoaa IXXAT Safe -tuotteiden myötä kattavan valikoiman turvallisen viestinnän ratkaisuja IEC 61508 -standardin mukaisesti. Ratkaisu sisältää TÜV-sertifioidun turvaprotokollaohjelmiston CIP Safety and Functional Safety over EtherCAT (FSoE) sekä sertifioituja ja käyttövalmiita PROFIsafe I/O-moduuleja integrointiin asiakkaan laitteisiin. Turvatoimintojen toteuttaminen voi olla monimutkaista ja siksi HMS:n turvakehitystiimi tukee asiakkaita turvasovellusten kehittämisessä. He tarjoavat myös asiakaskohtaista kehittämistä OEM-ratkaisuina.

IXXAT Safe T100
IXXAT Safe -valikoiman tähti on käyttövalmis IXXAT Safe T100 -moduuli. Se on kokonaisvaltainen ratkaisu I/O-turvalaitteiden helppoon ja nopeaan integraatioon käyttäen turvallista viestintäprotokollaa. Safe T100 -turvamoduuli integroidaan suoraan asiakkaan tuotteeseen tai järjestelmään, esimerkiksi hitsausjärjestelmiin, ohjaimiin, laskentapäätteisiin ja moniin muihin. Kaikenkattavan turvalaitteiston ja -ohjelmiston sisältävän arkkitehtuurin sekä TÜV Rheinlandin esisertifioinnin ansiosta IXXAT Safe T100:n käyttö yksinkertaistaa huomattavasti turvallisen viestinnän laitteiden ja järjestelmien kehitystä. Näin käyttäjien kehittämisaika, kulut ja riskit vähenevät merkittävästi.

IXXAT Safe T100 -järjestelmässä käytetään tunnettuja HMS:n Anybus CompactCom -moduuleja kenttäväylän ja teollisuus-Ethernetin viestinnässä. Tässä ratkaisussa CompactCom toimii viestintäreittinä epäturvallisen verkon lävitse. Turvallinen viestintä otetaan käyttöön käyttämällä ”mustan kanavan” periaatetta.

Nyt julkaistun ensimmäisen version IXXAT Safe T100/PS PROFIsafe PROFINET-järjestelmälle lisäksi pian on saatavana lisäversioita, kuten CIP Safety EtherNet/IP-järjestelmään tai FSoE (Functional Safety over EtherCAT. HMS:n tarjoamat erityiset OEM-toteutukset voivat myös vastata muotokertoimien, liittimien tai I/O-laitteiden määrän erityisvaatimuksiin.

Turvaprotokollien pinot
Valmiin Safe T100 -moduulin lisäksi HMS tarjoaa protokollapinoja FSoE- ja CIP Safety on EtherNet/IP - tai SERCOS-ratkaisuille. TÜV Rheinland on IXXAT Safe T100:n tavoin esisertifioinut nämä protokollapinot ja ne mahdollistavat turvallisen viestinnän käyttöönoton sopivissa laitteissa. Esisertifioidun turvaprotokollapinon käytön etuna asiakkaalle on sen tarjoama merkittävä kehitysajan, kulujen ja riskien lasku. Laitteiden valmistajat voivat itse suorittaa integraation, mutta HMS on valmis auttamaan käyttäänotossa, siirtämisessä ja sertifioinnissa.

http://tekinfo.link/r520b9e886

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan