www.engineering-suomi.com
EPLAN

Kiinaan perustettu uusi Eplan-toimisto

Yhteensä 230 vierasta kaikilta tieteen, liike-elämän ja politiikan alueilta juhlistivat 8. heinäkuuta uuden Eplan-toimiston perustamista Shanghaihin, Kiinaan. Erikoisseremonian aikana Eplanin toimitusjohtaja Haluk Menderes puhui Eplanin tulevaisuudesta. Eplan on suunnitteluohjelmistoratkaisuiden johtava toimittaja Euroopassa. Hän sanoi: "Me jatkamme kasvua Kiinassa - olosuhteet ovat sille erinomaiset."

Kiinaan perustettu uusi Eplan-toimisto

Haluk Menderes.jpg: "Me jatkamme kasvua Kiinassa – olosuhteet ovat sille erinomaiset", sanoi Eplanin toimitusjohtaja Haluk Menderes avajaisjuhlan aikana. 

Eplanin Kiinan johtaja Bill Qin aloitti vaikuttavan avajaisjuhlan Hongqiao Jin Jiang -hotellissa Shanghaissa pääpuheenvuorollaan "Huippuosaamista innovoinnin kautta." Puhuja antoi yleiskatsauksen digitaalisesta valmistuksesta ja innovatiivisen suunnittelun nykyisistä ideoista todeten, että teollisuuden suunnittelu jatkaa esteiden poistamista samalla kun se liikkuu yhä lähemmäs tuotantopuolta. Eplanin tavoitteet Kiinassa ovat selkeät: Johtava suunnittelumalli edistää älykästä tuotantoa maassa. 

Esitelmässään älykkäästä suunnittelusta, Teollisuus 4.0:sta ja älykkäästä valmistuksesta Eplanin toimitusjohtaja Haluk Menderes puhui integroitujen prosessien tarpeesta – aina suunnittelusta valmistukseen. "Kiina on tässä suhteessa huippuasetelmassa ja jatkaa innovoinnin, älykkään suunnittelun ja Teollisuus 4.0 -hankkeen edistämistä asiakkaidemme kanssa."

 

Asiantuntijat keskustelivat tulevaisuudesta  

Tapahtuman toinen huippukohta oli pyöreän pöydän -keskustelut aiheesta "Digitaalisen suunnittelun muutos". Moderaattoreina tässä toimivat tri Pei Huang, e-works-lehden päätoimittaja sekä Yingzhang Pan, gongkong.com-verkkoportaalin johtaja.  Asiantuntijaryhmään kuuluivat myös professori Ming Chen, kiinalaissaksalaisen ammattikorkeakoulun apulaisjohtaja, sekä Daming Lu, kiinalaisen mekaanisen suunnittelun yhdistyksen varapuheenjohtaja. CISDI Electric Technology -yrityksen CEO Yanhua Peng ja Haitian Group -yrityksen CIO Bin Qian puhuivat aiheista, joihin kuuluivat standardisointi ja modulaariset suunnittelutiedot, saksalaisten yritysten kilpailuasema sekä myös "uuden suunnittelun" määritelmä Kiinassa. Muihin moderoidun pyöreän pöydän keskustelun osallistujiin kuuluivat Jie Xiao, Vogel Business Median toimitusjohtaja Kiinassa, sekä Eplanin Aasian ja Tyynenmeren alueen varatoimitusjohtaja tri Carsten Metelmann.
 

Kaaviot, tiedot, faktat 

Eplan on ollut edustettuna Kiinassa vuodesta 2005 lähtien ja jatkaa kasvua. Yrityksellä on yli viisikymmentä työntekijää kymmenessä toimistossa, mukaan lukien Shanghai, Peking, Chengdu ja Shenzhen. Kiinan toimistot keskittyvät erityisesti mekaaniseen suunnitteluun, autoteollisuuteen ja energiateknologiaan. Nämä muodostavat kentän, joka kasvaa voimakkaasti lähes kaikissa liiketoimintasegmenteissä. Kiinalaiset yrityksen kuten Shanghai Electric, Chery ja CRRC luottavat Eplanin ratkaisuosaamiseen, samoin kuin muutkin markkinoiden globaalit toimijat. Työskennellessään ohjauskaappien ja IT-ratkaisujen toimittajien Rittalin ja automaatioasiantuntijan Rittal-Automation-Systemsin kanssa, jotka molemmat ovat Friedhelm Loh -ryhmään kuuluvia Eplanin kumppaneita, yrityksillä on ohjauskaappien ja keskusten valmistajille vertaansa vailla oleva tarjonta Kiinan markkinoilla.

 Kiinaan perustettu uusi Eplan-toimisto
Pyöreän pöydän keskustelu: Asiantuntijoina pyöreän pöydän keskustelussa aiheesta "Digitaalisen suunnittelun muutos" toimivat (vasemmalta oikealle) Ming Chen, Jie Xiao, tri Carsten Metelmann, tri Pei Huang, Yingzhang Pan, Bill Qin, Yanhua Peng sekä Bin Qian.   

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan