www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Teollisuusvaihde MAXXDRIVETM: Ihanteellinen ratkaisu raskaisiin sovelluksiin

Kestäviä, suuria kuormia sietäviä ja pitkäikäisiä – NORD DRIVESYSTEMSin teollisuusvaihteet käyttävät sekoittimia, seostimia ja hiomakoneita. Kaksi uutta kokoa sekä ekstruuderilaipat täydentävät modulaarista sarjaa ja tarjoavat uusia ratkaisuja raskaisiin sovelluksiin.

Teollisuusvaihde MAXXDRIVETM: Ihanteellinen ratkaisu raskaisiin sovelluksiin
NORD_industrial_gear.jpg: Kestäviä, suuria kuormia sietäviä ja lujia – NORD DRIVESYSTEMSin teollisuusvaihteet sopivat useisiin raskaisiin sovelluksiin. Vaihtoehto ”ekstruuderilaippa” on nyt saatavissa myös nimellisvääntömomenteille välillä 15 kNm – 80 kNm.

NORD DRIVESYSTEMSin MAXXDRIVETM-teollisuusvaihteille on ominaista suuri tehotiheys, hiljainen käyntiääni ja erittäin suuri luotettavuus. Suurikokoiset vierintälaakerit takaavat erittäin suuren aksiaalisen ja radiaalisen kuormankestävyyden ja pitkän käyttöiän. Nämä tekniikan raskaan sarjan käyttölaitteet edustavat myös modulaarista suunnittelua ja tarjoavat erilaisia asennusvaihtoehtoja. Tämä tekee yksiosaisiin UNICASE-koteloihin sijoitetuista lieriö- ja kartiohammaspyörävaihteista ihanteellisia moniin raskaisiin sovelluksiin. Teollisuusvaihdetta lähtökohtana käyttäen NORD suunnittelee kokonaisia raskaaseen käyttöön soveltuvia käyttölaitejärjestelmiä moottoreineen ja käyttölaite-elektroniikkoineen erilaisiin sovelluksiin kuten esimerkiksi kuljetinteknologia, pumput ja sekoittimet.

NORD on nyt laajentanut menestyksekästä teollisuusvaihdesarjaansa. Kaksi uutta kokoa, 5 ja 6, laajentavat aiempaa valikoimaa 15 kNm:n ja 20 kNm:n nimellisvääntömomenteillaan. Käyttölaitespesialisti tarjoaa kaikkiaan 11 kokoa ja kattaa vääntömomenttialueen 15:stä 250:een kNm:iin. Kaikki aiemman valikoiman lisävarusteet ovat tarjolla myös uusille tyypeille,

Lisäksi NORD on täydentänyt modulaarisen sarjansa kokoja 5:stä 11:een (nimellisvääntömomentit 15:stä 80 kNm:iin) ekstruuderilaipoilla. Käyttäjät hyötyvät reilusti mitoitetuista painelaakereista, jotka pystyvät helposti ottamaan vastaan prosessin voimat ja takaavat pitkän käyttöiän. Vaihtoehto ”ekstruuderilaippa” voidaan räätälöidä asiakkaan akselin mukaisesti ja sovittaa useilla laakerivaihtoehdoilla asiakkaan vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla.

NORDin laaja teollisuusvaihdevalikoima tarjoaa useita vaihtoehtoja voiman tulo- ja pääakselien, asennuksen, tiivisteiden ja valvonnan (lämpötila, tärinä jne.) suhteen ja on erittäin joustava vaativien sovellusten suunnittelussa. NORD on se teollisuusvaihteiden valmistaja, jolla on maailman suurimmat UNICASE-kotelolliset teollisuusvaihteet.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan