www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Tehokkaita moottoreita prosessiteollisuudelle: taloudellisuutta ja tehoa

Olivatpa kyseessä sekoittimet, kuljetinjärjestelmät, intralogistiikka tai elintarviketeollisuus – NORD DRIVESYSTEMS on kaikkialla siellä, missä vaaditaan erinomaista suorituskykyä. Käyttölaitespesialisti tarjoaa laajan valikoiman kestäviä, luotettavia ja erittäin tehokkaita moottoreita. Tämä auttaa säästämään energiaa ja käyttökustannuksia.

Tehokkaita moottoreita prosessiteollisuudelle: taloudellisuutta ja tehoa
NORD_IE4_synchronous_motors.jpg: NORDin energiaa säästävät sileäpintaiset IE4-synkronimoottorit ovat erittäin tehokkaita ja täyttävät tiukimmatkin energiamääräykset – PMSM-teknologian ansiosta myös osakuormilla ja -nopeusalueilla.

Käyttölaitejärjestelmät ovat teollisuuden suurimpia energiankuluttajia; ne kuluttavat jopa 70 prosenttia kaikesta tarvittavasta energiasta. NORD DRIVESYSTEMS valmistaa energiaa säästäviä luokkiin IE1, IE2, IE3 ja IE4 kuuluvia kolmivaihemoottoreita. Koska nämä moottorit ovat huomattavasti tehokkaampia kuin tavanomaiset moottorit, on mahdollista saavuttaa huomattavia energiansäästöjä ja pienentää käyttökustannuksia.

NORD-moottorit ovat erittäin tehokkaita ja vähän energiaa kuluttavia. Ne ovat kestäviä, tehokkaita ja luotettavia ja yhdistettävissä kaikkiin NORD-vaihteistoihin. Lisäksi niiden tehotiheys ja vääntömomentit ovat suuria ja ne kestävät jopa 300 prosentin ylikuorman. Kompaktin rakenteensa ansiosta ne ovat helposti sijoitettavissa myös pieniin tiloihin. NORD-moottorit ovat tarjolla useilla valinnaisilla lisävarusteilla ja useina versioina.

Sileäpintainen washdown-versio sopii hygienisen, helposti pestävän pintansa ansiosta ihanteellisesti elintarvike- ja juomateollisuuden käyttöön. NORDin sileäpintaiset moottorit tuottavat vähemmän lämpöä ja ovat tavanomaisia moottoreita pitkäikäisempiä. IE3/IE4-moottoreilla on huomattavan laaja käyttöalue, mikä tarkoittaa sitä, että käyttölaitteen suunnittelussa ei tarvitse ottaa huomioon turvavarauksia tai varaukset voivat olla normaalia pienemmät. Kestävä alumiininen moottorikotelo täyttää suojausluokan IP 69K vaatimukset ja voidaan puhdistaa myös painepesurilla. Innovatiivinen nsd tupH -pintakäsittely on saatavilla valinnaisena vaihtoehtona.

IE4-synkronimoottorit ovat erityisen taloudellisia. Roottorin kestomagneetit tekevät näistä moottoreista erittäin tehokkaita. Tämän teknologian ansiosta tehokkuus säilyy hyvänä myös osakuormilla ja alhaisilla nopeuksilla – mikä on ihanteellista erilaisten tuotteiden tai eräkokojen aiheuttamien muuttuvien kuormien kannalta. NORDin IE4-moottoreita käytetään kaikkialla maailmassa erityisesti intralogistiikassa (esim. postinjakelukeskuksissa ja lentokentillä) samoin kuin pumpuissa.

NORDin tuotevalikoimaan kuuluu synkronimottoreita, joiden tehot vaihtelevat 0.75:stä 5,5 kW: iin, ja asynkronimoottoreita, joiden tehot vaihtelevat 0,12:sta 55:een kW:iin. Saatavilla on myös ATEX-versioita.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan