www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS POST-EXPO 2018 -messuilla

Tehokasta käyttölaiteteknologiaa intralogistiikkaan ja kuljetinteknologiaan

NORD DRIVESYSTEMS POST-EXPO 2018 -messuilla
NORD_IE4_synchronous_motors.jpg: NORDin energiaa säästävät IE4-synkronimoottorit (jotka edustavat teknologialtaan kestomagnetoituja synkronimoottoreita) ovat erittäin tehokkaita ja täyttävät tiukimmatkin energiamääräykset.

Post-EXPO on posti- ja pakettipalveluteollisuuden alan merkittävin kansainvälinen näyttely ja konferenssi. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Hampurissa 9. – 11. lokakuuta. NORD esittelee messuilla IE4-moottoreita, LogiDrive-järjestelmää ja PROFIsafe-käyttöliittymämoduulia. Laitteet tarjoavat turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja intralogistiikkaan ja kuljetinteknologiaan.

Käyttölaiteratkaisujen »elinkaarikustannuksiin» sisältyvät kaikki kulut, jotka syntyvät ostosta ja käyttöönotosta, käytöstä ja huollosta aina hävittämiseen saakka. NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia käyttölaiteratkaisuja omistajuuden kokonaiskustannusten optimointiin. Omistajuuden kokonaiskustannuksia voidaan pienentää merkittävien energiansäästöjen kautta esimerkiksi NORD IE4 -synkronimoottoreilla. Nämä moottorit ovat erittäin tehokkaita ja täyttävät – kestomagnetoitujen synkronimoottoreiden PMSM (Permanent Magnet Synchronous Motor) -teknologian ansiosta – tiukimmatkin tehokkuusmääräykset jopa osakuormilla ja alhaisilla nopeuksilla.

Versiot vähemmiksi LogiDriven avulla

Kaikki tarvittavat peruskäyttölaiteversiot tai teollisuusalakohtaiset konfiguraatiot ovat toteutettavissa NORDin laajan modulaarisen järjestelmän avulla. Tämä pienentää versioiden lukumäärää ja optimoi varaosien hallinnan. LogiDrive-järjestelmiensä kautta NORD tarjoaa tehokasta ja huoltoystävällistä plug&play-teknologiaa. LogiDrive-käyttölaiteyksiköt koostuvat IE4-synkronimoottorista, jonka nimellisteho voi olla jopa 5,5 kW, kaksiportaisesta kartiovaihteesta ja taajuusmuuttajasta, joka asennetaan moottorin läheisyyteen.

NORDin LogiDrive-käyttölaiteyksiköt on varustettu turvatoiminnoilla STO ja SS1 DIN EN 61800-5-2 - ja DIN EN 60204-1 -normien mukaisesti, ja ne kestävät huomattavaa ylikuormitusta. Koska kuljetinteknologiajärjestelmä on rakenteeltaan modulaarinen, kaikki käyttölaiteteknologian osat voidaan huoltaa yksilöllisesti, mikä pienentää intralogistiikan huolto- ja ylläpitokustannuksia. LogiDrive-teknologia sopii vaakakuljettimiin, kalteviin kuljettimiin ja pystysuoriin kuljettimiin.

Turvallisuus ennen kaikkea

Tärkeä lisänäkökohta intralogistiikan ja kuljetinjärjestelmien osalta on käyttöturvallisuus. NORD tarjoaa tähän ihanteellisen ratkaisun PROFIsafe-käyttöliittymämoduulillaan SK TU4-PNS.

Löydät NORDin tehokkaat käyttölaiteratkaisut Hampurin POST-EXPO 2018 -messuilta hallista B2 messuosastolta 167.

NORD DRIVESYSTEMS POST-EXPO 2018 -messuilla
NORD_LogiDrive.jpg: LogiDrive-käyttölaiteyksiköt voivat koostua IE4-synkronimoottorista, kaksiportaisesta kartiovaihteesta ja NORDAC LINK -kenttäjakolaitteesta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan