www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS FMB-messuilla 2018

Kestäviä ja älykkäitä käyttölaitteita kaikkiin käyttötarkoituksiin

NORD DRIVESYSTEMS FMB-messuilla 2018
NORD_NORDAC_LINK.jpg: NORDAC LINK -kenttäjakolaitesarjaan kuuluu jopa 7,5 kW:n tehoisia taajuusmuuttajia ja jopa 3 kW:n tehoisia moottorikäynnistimiä, jotka on joustavasti asennettavissa moottorin yhteyteen.

NORD DRIVESYSTEMS esittelee FMB-messuilla Bad Salzuflenissa 7. - 9. marraskuuta 2018 laajan käyttölaitevalikoiman yli 100:lle teollisuudenalalle – intralogistiikasta, elintarviketeollisuudesta ja tekstiiliteollisuudesta puuntyöstöön. Tärkeimpiin tuotteisiin kuuluvat hajautettu NORDAC LINK -kenttäjakolaitesarja, tilanseurannalla varustetut älykkäät käyttölaitteet, ATEX-tuotteet sekä nsd tupH -pintakäsittely.

NORDin laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat vaihdemoottorit, moottorit, teollisuusvaihteet sekä keskitetty ja hajautettu käyttölaite-elektroniikka. Viimeksi mainittuun kuuluu NORDAC LINK -kenttäjakolaitesarja vapaasti konfiguroitavine taajuusmuuttajineen (aina 7,5 kW:iin asti) ja moottorikäynnistimineen (aina 3 kW:iin asti) varustettuna integroitudulla ohjelmoitavalla logiikkaohjaimella. Laitteet voidaan mukauttaa joustavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja ne voidaan asentaa moottorin yhteyteen. Laitteiden täyden plug-in -ominaisuuden sekä valinnaisten huoltokytkimien ja manuaalisten ohjausvaihtoehtojen ansiosta laitteiden käyttöönotto, käyttö ja huolto on helppoa.

Käyttölaiteteknologiaa ohjelmoitavalla logiikkaohjaimella

NORDin hajautetut taajuusmuuttajat on varustettu useilla käyttöliittymillä, ja ne sopivat täydellisesti Industry 4.0 -tason käyttötarkoituksiin. Integroitu ohjelmoitava logiikkaohjain vähentää korkeamman ohjauksen tarvetta ja mahdollistaa modulaarisen automaation. Se on vapaasti ohjelmoitavissa ja pystyy käsittelemään järjestelmään liitetyiltä antureilta ja toimilaitteilta tulevaa tietoa ja käynnistämään tarpeen mukaan vaiheittaisen ohjauksen. Käyttölaitteet ilmoittavat tilatietonsa ohjausjärjestelmän kautta tai suoraan turvalliseen pilveen. NORDin käyttölaitteet mahdollistavat siksi jatkuvan tilanseurannan ja ennakoivan huollon. Älykkäästi verkotettuja käyttölaitteita käytetään tällä hetkellä NORDin Industry 4.0 -sovellusten pilottiprojekteissa.

Modulaariset ATEX-käytöt

NORD DRIVESYSTEMS toimittaa yksilöllisesti konfiguroituja käyttölaitejärjestelmiä EU-direktiivin 2014/34/EU ja IEC Ex -sertifioinnin mukaisesti räjähdysvaarallisiin ympäristöihin. Räjähdyssuojattuja käyttölaitejärjestelmiä voidaan käyttää luokkien 2D ja 3D pölyisissä ympäristöissä (vyöhykkeet 21 ja 22) sekä luokkien 2G ja 3G kaasuympäristöissä (vyöhykkeet 1 ja 1).

Korroosionkestäviä käyttölaitteita nsd tupH -pintakäsiteltyinä

NORD on kehittänyt nsd tupH -korroosiosuojakäsittelyn korkeita hygieniastandardeja edellyttäviin ympäristöihin. Tämä innovatiivinen pintakäsittely tekee alumiinisista käyttölaitteista yhtä korroosionkestäviä kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetutkin. Niiden pinta ei hilseile toisin kuin maalit tai pinnoitteet, ja kestävät käyttölaitteet ovat helppoja puhdistaa. Syövyttävien aineiden kanssa kosketuksiin joutuminen ei aiheuta ongelmia.

NORD esittelee kestäviä ja älykkäitä käyttölaitteitaan FMB-messuilla hallissa 20 messuosastolla D2.2.

NORD DRIVESYSTEMS FMB-messuilla 2018
NORD_Monitoring.jpg: NORDin älykkäät, verkotetut käyttölaitteet mahdollistavat jatkuvan tilanseurannan ja ennakoivan huollon.

NORD DRIVESYSTEMS FMB-messuilla 2018
NORD_Drive_Systems.jpg: NORD DRIVESYSTEMS toimittaa yksilöllisesti konfiguroituja käyttölaitejärjestelmiä EU-direktiivin 2014/34/EU ja IEC Ex -sertifioinnin mukaisesti räjähdysvaarallisiin ympäristöihin.

NORD DRIVESYSTEMS FMB-messuilla 2018
NORD_nsd_tupH.jpg: NORD on kehittänyt nsd tupH -korroosiosuojakäsittelyn korkeita hygieniastandardeja edellyttäviin ympäristöihin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan