www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Sileärunkoisia moottoreita NORD DRIVESYSTEMSiltä uudessa koossa

NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa laajan valikoiman sileäpintaisia moottoreita eri teollisuudenaloille korkeita hygieniastandardeja edellyttäviin käyttötarkoituksiin. Moottorisarjan täydentämiseksi käyttölaitespesialisti on kehittänyt sarjan täydentämiseksi vielä yhden pienen moottorikoon.

Sileärunkoisia moottoreita NORD DRIVESYSTEMSiltä uudessa koossa
NORD_71_FrameSize_SmoothBodyMotors.jpg: NORD DRIVESYSTEMS on laajentanut kattavaa sileärunkoisten moottorien valikoimaansa koolla 71.

Uuden 71-runkokoon sileärunkoiset moottorit ovat saatavilla kolmessa teholuokassa: 0,12 kW, 0,18 kW ja 0,25 kW. IE3-tehokkuustaso takaa resursseja säästävän toiminnan. Alumiinikotelonsa ansiosta (suojausluokka IP66) moottorit on suojattu korroosiolta. Lisäsuojaa tarjoaa valinnainen innovatiivinen nsd tupH -pintakäsittely. NORDin sileärunkoiset moottorit ovat tuulettimettomia eivätkä siksi levitä mikrobeja ympäristöön tuotannon aikana.

Modulaarinen rakenne takaa joustavan käytön lukuisten lisälaitevaihtoehtojen ansiosta. Moottoreihin on saatavissa runsaasti lisävarusteita esim. 
seisontalämmitys, lämpötila-anturi, lämpötilan seuranta, valumassalla tiivistetty liitinkotelo ja suojausluokka IP69K. Näin ne sopivat koko NORD-valikoimaan ennen kaikkea käytettäväksi NORDin sileäpintaisten alumiinirunkoisten käyttölaitteiden kanssa (NORDBLOC.1 -hammasvaihteet, NORDBLOC.1 -kartiovaihteet, SMI-kierukkavaihteet).

NORDin sileäpintaiset moottorit on suunniteltu erityisesti helppoa puhdistusta ajatellen, ja niiden pinnanosien väliset liitännät ovat tasaisia ja säännönmukaisia aina kun tämä on mahdollista. Näin puhdistusnesteet ja vaahto huuhtoutuvat helposti pois. Washdown-rakenteensa ansiosta ne sopivat erityisen hyvin käytettäviksi elintarvike- ja juomateollisuudessa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan