www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Hajautettua käyttölaiteteknologiaa tulevaisuuden digitaaliselle tehtaalle

Tuotannon tulevaisuus on modulaarinen, joustava ja autonominen. Tämä edellyttää uusia järjestelmiä, joissa äly on hajautettu ja jotka selviytyvät entistä monimutkaisemmista prosesseista. NORD DRIVESYSTEMSillä on laaja hajautetun käyttölaiteteknologian ja taajuusmuuttajien valikoima, joka voidaan mukauttaa kaikkiin käyttötarkoituksiin ja integroida tehtaaseen joustavasti.

Hajautettua käyttölaiteteknologiaa tulevaisuuden digitaaliselle tehtaalle
NORD DRIVESYSTEMSin hajautetut käyttölaitteet voidaan integroida tehtaaseen joustavasti.

Hajautetut taajuusmuuttajat tarjoavat monia etuja: ne säästävät tilaa ohjauskaapeissa, alentavat kaapeli- ja johdotuskustannuksia ja helpottavat huoltoa, joten ne parantavat koko käyttölaitejärjestelmän tehokkuutta. Laajalla hajautetun käyttölaite-elektroniikan modulaaristen tuotteiden valikoimallaan NORD DRIVESYSTEMS kattaa käytännössä kaikki vaatimukset ja sovellukset. Hajautettujen käyttölaitekomponenttien tehoalue ulottuu jopa 22 kW:iin asti, ja niissä on vakiona integroitu PLC, mikä mahdollistaa erinomaiset plug-in-ominaisuudet. Ne voidaan konfiguroida vapaasti ja mukauttaa mihin tahansa käyttökohteeseen. NORDin hajautettu käyttölaiteteknologia voidaan integroida kaikkiin automaatioarkkitehtuureihin. Se pienentää tehtaan suunnittelukustannuksia huomattavasti.


Hajautettua käyttölaiteteknologiaa tulevaisuuden digitaaliselle tehtaalle

NORDin älykkäät, verkotetut käyttölaitteet mahdollistavat jatkuvan tilanvalvonnan ja muodostavat näin perustan ennakoivalle huollolle.

NORDilla on tulevaisuuden käyttölaite
NORDin käyttölaitteet ovat verkotettuja, itseohjautuvia ja skaalautuvia, ja siksi ne täyttävät kaikki ehdot, jotka Industry 4.0 -arkkitehtuuriin integrointi edellyttää. Taajuusmuuttajiin integroitu PLC vähentää korkeamman tason ohjausjärjestelmän kuormitusta ja hoitaa ohjaustehtäviä itsenäisesti. Tämä mahdollistaa tehdasmallin, jossa on autonomisia tuotantoryhmiä ja tuotantosaarekkeita. Vapaasti ohjelmoitava PLC-logiikka käsittelee antureilta ja toimilaitteilta tulevat tiedot, ja se voi käynnistää itseohjautuvasti kontrollisekvenssejä sekä välittää käyttölaite- ja sovellustietoa ohjauskeskukseen, verkotetuille komponenteille tai pilveen. Tämä mahdollistaa jatkuvan tilanvalvonnan ja muodostaa siksi perustan ennakoivan huollon konsepteille sekä tehtaan optimaaliselle mitoitukselle.


Hajautettua käyttölaiteteknologiaa tulevaisuuden digitaaliselle tehtaalle

NORDAC LINK -kenttäjakolaitesarjaan kuuluu jopa 7,5 kW:n tehoisia taajuusmuuttajia ja jopa 3 kW:n tehoisia moottorikäynnistimiä, jotka on joustavasti asennettavissa moottorin yhteyteen

NORDAC LINK: muuttuva ratkaisu kaikkiin vaatimuksiin
Tämä joustavan hajautetun asennuksen käyttölaiteohjaus on tarjolla joko (jopa 7,5 kW:n) taajuusmuuttajalla tai (jopa 3 kW:n) moottorikäynnistimellä toteutettuna ja mahdollistaa nopean käyttöönoton, yksinkertaisen käytön ja helpon huollon. NORDAC LINKin kanssa kaikki liitännät tehdään yksinkertaisilla pistokeliittimillä. Helpon liitettävyyden lisäksi integroidut huoltokytkimet ja manuaalisen käytön kytkimet tekevät järjestelystä erittäin käyttäjäystävällisen.


Hajautettua käyttölaiteteknologiaa tulevaisuuden digitaaliselle tehtaalle

Skaalautuvien toimintojensa ansiosta hajautettu NORDAC FLEX -taajuusmuuttaja voidaan mukauttaa kaikkiin asiakkaan sovelluksiin

NORDAC FLEX: parasta joustavuutta
Joustava asennus, helppo huolto: 22 kW:iin ulottuvan tehoalueen ja laaja toiminto- ja lisävarustevalikoiman ansiosta NORDAC FLEX on kaikkein joustavin NORD-taajuusmuuttaja. Yksinkertainen, EEPROM-muistin kautta tapahtuva parametrien siirto tekee asennuksesta ja huollosta nopeaa ja luotettavaa.

Koska NORDin taajuusmuuttajien rakenne on modulaarinen, ne ovat helposti laajennettavissa ja erilaisten käyttömahdollisuuksien määrä Industry 4.0 -automaatioverkoissa on vaikuttava. Käyttöalueet vaihtelevat kuljetinteknologiasta ja intralogistiikasta pakkaus- ja elintarviketeollisuuden käyttötehtäviin, pumppusovelluksiin ja yleiseen koneenrakennukseen.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan