www.engineering-suomi.com
BALLUFF

Jatkuva kaksisuuntainen tiedonsiirto

IO-Link-muunnin RS232-laitteille

Jatkuva kaksisuuntainen tiedonsiirto
Balluff tarjoaa yksinkertaisen ja käytännöllisen ratkaisun RS232:n yhdistämiseksi suoraan IO-Link-laitteeseen. Tämä on luultavasti ensimmäinen RS232-laitteille tarkoitettu IO-Link-muunnin. Muuntimen avulla sellaiset laitteet kuten viivakoodin lukijat, tulostimet ja RS232-ohjaimet voidaan yhdistää suoraan IO-Link-terminaaliin.

Kallis vaihtoehto käyttää kyseisten ohjainten integroimiseksi erityisiä lisäkomponentteja, kuten RS232-kortteja, on nyt tarpeeton. Tie on vihdoinkin valmis käyttäjän siirtymiseksi IO-Link-standardiin ja kaikkien tämän modernin kommunikointistandardin eduista nauttimiseksi. Käyttäjät voivat esimerkiksi seurata kaikkia laitteita luotettavasti ja konfiguroida ne nopeasti yhdestä keskeisestä paikasta.

IO-Link-muuntimen mitat ovat 118 x 18 mm ja se painaa vain 100 grammaa. IO-Link-muuntimen ominaisuuksiin kuuluvat luotettava IP67-standardi, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo sekä digitaaliset tulot (2 x PNP, tyyppi 3). Hyvin näkyvät LED-merkkivalot helpottavat diagnosointia. Kytkentä IO-Link-laitteeseen tapahtuu 4-nastaisella M12-pistokkeella. RS232-puolella laite tarjoaa 8-nastaisen M12-naarasliittimen. Tämä tarjoaa RS232-laitteelle myös 24 voltin jännitteen.

Jatkuva kaksisuuntainen tiedonsiirto

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan