www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Pepperl+Fuchs julkistaa seuraavan sukupolven tyhjennys- ja paineistusjärjestelmän

Uusi Bebco EPS® 7500 -sarjan Ex pzc / tyyppi Z asettaa uudet standardit globaaleille tyhjennysratkaisuille.

Pepperl+Fuchs julkistaa seuraavan sukupolven tyhjennys- ja paineistusjärjestelmän
Bebco EPS 7500-sarjan tyyppi Ex pzc / tyyppi Z 

TWINSBURG, Ohio – Pepperl+Fuchs, maailman johtava prosessiautomaation tarjoaja, on julkaissut parannetun Bebco EPS® -tyhjennys- ja paineistusjärjestelmän, joka on tarkoitettu luokkiin I tai II / osan 2 ja vyöhykkeen 2/22 sijaintipaikkoihin. Tämä innovatiivinen ja kompakti manuaalinen tai automaattinen järjestelmä tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan luotettavalta vaarallisten tilojen suojaukselta pienellä ja linjakkaalla ratkaisulla.

7500 -sarjan Ex pzc / tyypin Z tyhjennys- ja paineistusjärjestelmä voi olla täysin automaattinen tai manuaalinen. Se tyhjentää tavallisen kotelon vaarallisista kaasuista tai pölystä positiivisen paineen ylläpitämiseksi. Tämä käytännössä laskee kotelon luokituksen ei-vaaralliseksi tilaksi. 7500 on ATEX- ja IECEx-sertifioitu ja se on myös UL-listattu. Laite vaatii erittäin pienen tilan, vain 5,8 x 3,8 x 1,9 tuumaa.

”Uusi kompakti 7500-sarja on helppo käyttää ja se tarjoaa absoluuttisen luotettavuuden ja tehokkuuden. Käytettäessä täysin automatisoituna se tarjoaa erinomaisen kotelosuojauksen esimerkiksi sellaisille sähkölaitteille kuten moottorit, käytöt, ohjauspaneelit ja -kaapit sekä kaasu-analysaattorit,” toteaa Kristen Barbour, markkinointipäällikkö.  ”Tarvitsetpa kaasu- tai pölysuojausta öljy- ja kaasuteollisuudessa, kemianteollisuudessa, meri- tai offshore-teollisuudessa – Bebco EPS 7500 -järjestelmää voidaan käyttää prosessiteollisuudessa kaikkialla maailmassa sovelluksissa, jotka aikaisemmin vaativat raskaampaa ja kalliimpaa räjähdyssuojausta.”

7500-Sarja sisältää kotelon paineen älykkään automaattisen seurannan ja ohjauksen, mukaan lukien laimennus ja jatkuvan virtauksen toiminto. Järjestelmä tekee automaattiset säädöt ja tarjoaa hälytyslähdön luotettavaa suojausta varten. Se on valmistettu merikäyttöä kestävästä kromaattialumiinista. Tämä tekee siitä riittävän lujatekoisen kestämään useiden prosessiteollisuuksien ankarat olosuhteet. 7500 käyttää universaalia AC/DC-jännitettä ja se on saatavana sekä paneeliasennuksella että ulkoisella asennuksella. Suuri kosketusnäyttö tekee asetuksien tekemisestä nopeaa ja helppoa sekä tarjoaa tilan osoittavat LED-merkkivalot, paineen osoittavan pylväsdiagrammin sekä useiden ohjelmien valinnat. 

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan