www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD LogiMAT 2019 -messuilla: Lisää joustavuutta intralogistiikkaan

NORD DRIVESYSTEMS esittelee LogiMAT 2019 -messuilla 19 – 21 helmikuuta 2019 hajautettuja, innovatiivisia käyttölaiteratkaisuja digitaalisiin, modulaarisiin intralogistiikkajärjestelmiin.

NORD LogiMAT 2019 -messuilla: Lisää joustavuutta intralogistiikkaan
HQ_IMG_Power_Milling_Chuck.jpg

Tehojyrsinistukka takaa maksimissaan 5 mikronin heiton 3Xhalkaisijamitasta mitattuna. Kiristystekniikan ansiosta yhteen Seco-istukkaan voi kiinnittää 20 mm:n, 32 mm:n, 0,75 tuuman ja 1,25 tuuman lieriövarsia sekä 20 mm:n ja 0,75 tuuman Weldon-varsityökaluja. Supistusholkkeja käyttämällä yhtä istukkaa voi käyttää lieriövarsissa, Weldon- ja Whistle Notch -työkaluissa, joiden varren halkaisija on 6–25 mm tai 0,25–1,00 tuumaa. Istukat soveltuvat käytettäväksi jyrsintyökaluissa – niin rouhinta- kuin viimeistelytöissä – sekä poraus- ja kierteitystyökaluissa.

Seco Toolsin tehojyrsinistukat tarjoavat konepajoille innovatiivisia hyötyjä tavallisiin kiristysholkkipitimiin verrattuna. Mutterin ja neulalaakerin muodostama malli takaa erinomaisen puristusvoiman ja vaatii vain vähäisen kiristyksen, toisin kuin teräs–teräskontakti holkkipitimissä.

Lisävarusteena saatavien jäähdytysnesteen ohjausruuvien ansiosta tehojyrsinistukoihin voidaan yhdistää läpijäähdytyskanavaominaisuus. Näiden Seco-istukoiden ansiosta konepajan ei tarvitse hankkia muita lisälaitteita, kuten lämmitys- tai hydrauliikkayksiköitä.

Secon tehojyrsinistukat ovat saatavana HSK-A-, Seco-Capto™-, DIN-, BT- ja BT-kartioilla sekä ANSI-karaliitännöillä. Jokaisen istukan mukana toimitetaan holkinvedin, pysäytinruuvi (DIN-, BT- ja ANSI-liitännöillä) ja käyttöohjeet.

Lisätietoja tehojyrsinistukoista saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai tehojyrsinistukoiden tuotesivulta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan