www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORDAC BASE: Kestävä taajuusmuuttaja prosessitekniikan tarpeisiin

NORDAC BASE – SK 180E -taajuusmuuttajassa NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa ATEX-yhteensopivan, hajautetun taajuusmuuttajan, joka ei ole ainoastaan erityisen taloudellinen käytössä vaan myös täyttää IP 69K -suojausluokan vaatimukset. Suojaus varmistaa kotelon täydellisen tiiviyden jopa toistuvaa painepesurilla puhdistamista vaativissa prosessisovelluksissa.

NORDAC BASE: Kestävä taajuusmuuttaja prosessitekniikan tarpeisiin
NORD_SK_180E.jpg: NORD DRIVESYSTEMSin valmistama NORDAC BASE – SK 180E: Kestävä muuttaja on suunniteltu erityisesti yksinkertaisiin sovelluksiin ja voidaan asentaa hajautetusti sähkökaapin ulkopuolelle.

Monet sovellukset eivät täysin hyödynnä nykyaikaisten taajuusmuuttajien erittäin monipuolisia toimintoja. Yksinkertaisten moottorikäynnistimien ja täysimittaisten taajuusmuuttajien välisen aukon täyttämiseksi NORD DRIVESYSTEMS on kehittänyt NORDAC BASE – SK 180E:n. Tämä kompakti taajuusmuuttaja keskittyy pumppu- ja kuljetinlaiteteknologioiden keskeisiin toimintoihin (PI / nopeudensäätö, energiansäästö, kommunikointi oheislaitteiden kanssa) ja tuottaa merkittäviä säästöjä niin ostotoiminnan kuin suorituskyvynkin osalta.

NORDAC BASEn tehoalueet ulottuvat aina 2,2 kW:iin asti, ja se voidaan asentaa hajautetusti sähkökaapin ulkopuolelle (asennus voidaan tehdä seinälle tai moottorin yhteyteen). Kestäväksi suunniteltu taajuusmuuttaja on helposti käyttöön otettavissa ja helppokäyttöinen, joustava niin lisälaitteiden kuin toimintojenkin suhteen ja tarjoaa useita käyttöliittymiä, mikä tekee siitä yhteensopivan kaikkien tavallisten väyläjärjestelmien kanssa. Käyttölaitteen ohjain tarjoaa erittäin suuren ohjaustarkkuuden. IP 69K tarjoaa parhaan mahdollisen suojauksen pölyltä (pölytiivis) ja painepesurin vesisuihkuilta ja höyrypuhdistukselta.

SK 180E on suunniteltu ohjaamaan sekä synkroni- että asynkronimoottoreita. Laitteen energiaa säästävä toiminta osakuormilla mahdollistaa energiatehokkaan käytön. Moottorin teho mukautuu automaattisesti kuorman muutosten mukaan. NORDAC BASEssa on NORDin kaikkien käyttölaitteiden tapaan integroitu ohjelmoitava logiikkaohjain. Älykäs käyttölaite-elektroniikka pienentää korkeamman tason järjestelmäohjausyksikön kuormitusta ja mahdollistaa modulaarisen tehdassuunnittelun. Hajautettu ohjelmoitava logiikkaohjain voi arvioida sovellustietoja reaaliajassa esimerkiksi diagnostisten laitteiden optimointia varten.

SK 180E on modifioitavissa räjähdysherkissä ympäristöissä käytettäväksi. Käyttöpaikasta riippuen (johtava tai ei-johtava pöly) modifikaatioihin voi kuulua myös läpinäkyvien tarkastuskansien vaihto alumiinista ja lasista tehtyihin. Tämä mahdollistaa taajuusmuuttajan käytön räjähdysvaarallisella alueella (ATEX 22-3D).

Kestävä, joustava ja luotettava – NORD DRIVESYSTEMSin valmistama NORDAC BASE on taloudellinen, hajauttettu vaihtoehto yksinkertaisiin käyttötarkoituksiin. SK 180E:tä käytetään kuljetinjärjestelmissä ja pumpuissa sekä myös intralogistiikassa samoin kuin pakkaus- ja elintarviketeollisuudessa.

NORDAC BASE: Kestävä taajuusmuuttaja prosessitekniikan tarpeisiin
NORD_frequenzy_inverter_NORDAC_BASE.jpg: NORD DRIVESYSTEMSin valmistama NORDAC BASE -taajuusmuuttaja on varustettu kuljetinlaite- ja pumpputeknologian vaatimilla perustoiminnoilla kuten PI / nopeudensäätö, energiansäästö ja kommunikointi oheislaitteiden kanssa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan