www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS Tire Technology 2019 -messuilla

Hannoverissa maaliskuun 5.-7. 2019 pidettävillä Tire Technology 2019 -messuilla NORD DRIVESYSTEMS esittelee turvallisia ja tehokkaita käyttölaiteratkaisuja rengasteollisuuteen. Muiden tuotteiden ohella pohjoissaksalaiset käyttölaitespesialistit esittelevät LogiDrivejärjestelmiä, teollisuusvaihteita ekstruuderilaipoilla ja NORD SK TU4-PNS PROFIsafe -käyttöliittymämoduulia.

NORD DRIVESYSTEMS Tire Technology 2019 -messuilla

NORD_LogiDrive.jpg: NORDin LogiDrive-järjestelmät ovat erittäin tehokkaita, ja Plug & Play -teknologian ansiosta ne ovat erittäin huoltoystävällisiä ja auttavat pienentämään varaosavarastoa merkittävästi.

NORD DRIVESYSTEMSillä on laaja valikoima rengasteollisuudelle sopivia sovelluksia, jotka tarjoavat teollisuudenalakohtaisia, innovatiivisia käyttölaiteratkaisuja. Tire Technology 2019 -messuilla kävijät voivat nähdä tämän itse NORDin messuosastolla 8094 hallissa 21. Yritys esittelee tässä Euroopan tärkeimmässä rengastuotantoteollisuuden näyttelyssä laajaa käyttölaiteteknologian osaamistaan ja rengasteollisuudelle varta vasten räätälöityjä järjestelmäratkaisujaan.

LogiDrive: Kustannusten karsintaa standardoinnin avulla

Älykkään verkotuksen lisäksi tarvitaan myös taloudellisia käyttölaiteteratkaisuja, joihin päästään esimerkiksi koetellulla ja testatulla versioiden lukumäärän vähentämismenettelyllä. LogiDrive-järjestelmillään NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa huolto- ja ylläpitoystävällistä plug&play-teknologiaa, joka on erittäin tehokasta ja luotettavaa. Hajautetut käyttölaiteyksiköt koostuvat energiaa säästävästä IE4-synkronimoottorista, jonka nimellisteho voi olla jopa 5,5 kW, kaksiportaisesta kartiovaihteesta ja NORDAC LINK -taajuusmuuttajasta, joka asennetaan moottorin läheisyyteen. Koko järjestelmä on rakenteeltaan modulaarinen, joten käyttölaiteteknologian kaikki komponentit ovat kukin erikseen huollettavissa.

Ekstruuderilaippoja maksimaalisille aksiaalivoimille

MAXXDRIVE-teollisuusvaihteisiin on saatavana ekstruudelilaippoja kokoluokkiin 5-11, 15-80 kNm nimellismomenteille. Tämä mahdollistaa sovittamisen jokseenkin kaikkiin tavallisiin mittoihin. Reilusti mitoitetut painelaakerit ottavat luotettavasti vastaan prosessivoimat ja takaavat pitkän käyttöiän. Vaihtoehto »ekstruuderilaippa» voidaan räätälöidä asiakkaan akselin mukaisesti ja sovittaa useilla laakerivaihtoehdoilla asiakkaan vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä antaa laitosten rakentajille, valmistajille ja muovin- ja kuminkäsittelijöille tilaisuuden kehittää turvallisia ja erittäin luotettavia käyttölaitteita, jotka ovat samalla myös monipuolisia.

Erityisturvallinen käyttölaite

Toiminnallisen turvallisuuden merkitys perustavan laatuisena osana nykyaikaista kone- ja tehdassuunnittelua on edelleen kasvamassa, ja se on korvaamaton osa NORDin käyttölaitejärjestelmiä. Tällä hetkellä NORD DRIVESYSTEMS toimittaa taajuusmuuttajia, joissa on integroitu STO ja SS1. Käyttölaitespesialisti tarjoaa SK TU4-PNS PROFIsafe -moduulillaan vikaturvallista tiedonsiirtoa ja turvallisia siirtotoimintoja standardin IEC 61800-5 mukaisesti. Sellaiset toiminnot kuin SLS (Safety Limited Speed, turvallisuussyistä rajoitettu nopeus), SSR (Safe Speed Range, turvallinen nopeusalue), SDI (Safe Direction, turvallinen suunta), SOS (Safe Operation Stop, turvallinen käytön pysäytys) and SSM (Safe Speed Monitor, turvallisen nopeuden valvonta) voidaan integroida järjestelmään, jolloin ne laajentavat käyttölaitteiden turvapysäytystoimintoja. Näin PROFIsafe-moduuli tarjoaa kattavaa turvallisuutta tehtaiden ja koneiden luotettavaan käytössä.

Löydät NORD DRIVESYSTEMSin Tire Technology 2019 -messuilla hallista 21 messuosastolta 8094.

NORD DRIVESYSTEMS Tire Technology 2019 -messuilla

NORD_Industrial_gear.jpg: MAXXDRIVETM-teollisuusvaihteisiin on saatavana useita ekstruudelilaippoja kokoluokkiin 5-11, 15-80 kNm nimellismomenteille.

NORD DRIVESYSTEMS Tire Technology 2019 -messuilla

01_NORD_PROFIsafe.jpg: NORDin SK TU4-PNS PROFIsafe täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset ja takaa tietoturvallisen kommunikoinnin PROFINET-ympäristöissä.

Meta title:

NORD DRIVESYSTEMS Tire Technology 2019 -messuilla

Meta description:

Tire Technology 2019 -messuilla NORD DRIVESYSTEMS esittelee älykkäistä käyttölaiteratkaisuja rengasteollisuuteen. Lue lisää!

Keywords: NORD DRIVESYSTEMS, käyttölaite, käyttölaitteet, käyttölaiteteknologia, käyttölaiteratkaisut, käyttölaitejärjestelmä, käyttölaitejärjestelmät, vaihde, vaihdemoottori, taajuusmuuttaja, kenttäjakolaite, NORDAC LINK, LogiDrive, ekstruuderilaippa, ekstruuderilaipat, teollisuusvaihde, PROFIsafe, toiminnallinen turvallisuus, rengasteollisuus, rengassektori, rengastuotanto, Tire Technology

Deep links:

https://www.nord.com/cms/media/documents/bw/A6065_DE_2118.pdf

https://www.nord.com/cms/media/documents/bw/S5200_DE_0918_screen~1.pdf

https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/industrial_gear_unit/pgop_industrial_gear_unit_1.jsp

Social media

LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-linkit: @NORD_Drive ‏

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan