www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

Rockwell DF1 sarjaprotokollatuki on liitetty Anybus® Communicator™ sarjaporttiperheeseen

Anybus Communicator –portit mahdollistavat nyt Rockwell Automation DF1-protokollaa tukevien teollisuuslaitteiden integraation fieldbus- ja teollisiin Ethernet -verkkoihin!

Rockwell DF1 sarjaprotokollatuki on liitetty  Anybus® Communicator™ sarjaporttiperheeseen
HMS lisäsi tuen DF1-kommunikaatioon koko Anybus Communicator –porttivalikoimaan. Tämän lisäyksen ansiosta käyttäjät voivat hyötyä yksinkertaisesta ja helppokäyttöisestä tavasta yhdistää teollisuuslaitteita, jotka tukevat DF1:tä, tärkeimpiin teollisiin fieldbus- ja Ethernet –verkkoihin, joita käytetään automaatiojärjestelmissä. Laitteisiin kuuluvat esim. Rockwell/Allen Bradley PLC-5, SLC-500, MicroLogix muiden muassa. Se, että se tukee DF1:stä muuntamista 14 teolliseen verkkoon, joihin kuuluvat DeviceNet, EtherNet/IP, ControlNet, Modbus/TCP, Profibus-DP, ProfiNet ja CANopen, Anybus Communicator on voimakas työkalu jokaiselle, joka haluaa integroida DF1-viestinnän muuntamista toiseen arkkitehtuuriin tukevia laitteita.

DF1-protokollan tuki saadaan HMS:n ABC Config Tool –ohjelman kautta, joka tulee ilmaiseksi Communicator –porttien kanssa. Ei tarvita ohjelmointitaitoa, kalliita laitteistovaihtoja tai PLC-funktion estämistä, jotta voidaan alkaa käyttää Communicator –sarjan tuotteita DF1-laitteiden kanssa, sillä DF1-laitteiden yhdistäminen teollisiin laitteisiin tehdään yksinkertaisella konfigurointimenetelmällä ABC Config Toolissa.

Lisäksi, valittavan sarjaportin RS-232/422/485-liittymän ansiosta käyttäjät voivat valita, yhdistääkö yhden tai useampia DF1-laitteita Anybus Communicatoriin. Tämä sallii täydellisen joustavuuden kun yhdistetään laitteita, kuten viivakoodilukijoita, RFID-skannereita, vaakoja, asemia ja starttimoottoreita eri jälleenmyyjiltä.

Anybus Communicator –portit ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla ja kaikki johtavat PLC-valmistajat, kuten Allen Bradley, Siemens, Schneider Electric, Mitsubishi, ABB, Omron, Hitachi, Beckhoff, Phoenix Contact ja Bosch Rexroth, sekä johtavat järjestelmäintegraattorit ja loppukäyttäjät ympäri maailman luottavat niihin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan