www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS HANNOVERIN MESSUILLA 2019: uusia vaihteita, taajuusmuuttajia ja huoltoratkaisuja

NORD DRIVESYSTEMS esittelee HANNOVERIN MESSUILLA 1.–5.4.2019 monia uusia tuotteita ja innovatiivisia käyttölaiteratkaisuja digitaalisiin tehtaisiin. Tämänvuotisten messujen teema on ”Integroitu teollisuus – teollinen äly”.

NORD DRIVESYSTEMS HANNOVERIN MESSUILLA 2019: uusia vaihteita, taajuusmuuttajia ja huoltoratkaisuja

NORD_MAXXDRIVE_XT.jpg: Teollisuusvaihteiden uusi sukupolvi: Teollisuuskäyttöön tarkoitetut kaksiportaiset MAXXDRIVE® XT -kartiovaihteet on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joissa vaaditaan pieniä välityssuhteita yhdistettyinä suuriin tehoihin.

NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa laajalla tuotevalikoimallaan ja korkeatasoisella asiantuntemuksellaan sekä standardoituja että yksilöllisesti konfiguroitavia ratkaisuja yli sadalle teollisuudenalalle ja toimii jatkuvasti suunnannäyttäjänä käyttölaiteteknologian alalla. Pohjoissaksalainen yritys demonstroi korkeaa innovaatiotasoaan HANNOVERIN MESSUILLA 2019 ja esittelee kolme uutta tuotetta messuosastolla H31 hallissa 15.

Teollisuusvaihteiden uusi sukupolvi: optimoitu suuria termisiä nimellistehoja varten

NORD on laajentanut teollisuusvaihdesarjaansa. Uudet kaksiportaiset MAXXDRIVE® XT -teollisuuskartiovaihteet on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joissa vaaditaan pieniä välityssuhteita yhdistettyinä suuriin tehoihin. Toisiomomentit ovat 15–75 kNm ja välityssuhteet välillä 6,3–22,4. Saatavana on seitsemää kokoa 50–1 500 kW:n tehoille. Sarjassa on vakiona voimakkaasti rivoitettu UNICASE-kotelo ja integroitu aksiaalipuhallin. Suuremman pinta-alan ja ilmanohjaussuojusten ansiosta jäähdytysilma virtaa optimaalisesti, jolloin saavutetaan tehokas jäähdytys ja hyvä tehonsiirtokyky. Monissa tapauksissa lisäjäähdytystä ei tarvita. Suuret vierintälaakerit ja keskiöetäisyydet parantavat rakenneosien kuormitettavuutta ja pidentävät niiden käyttöikää.

 

Uudet taajuusmuuttajat: monipuolisia, verkotettuja, suorituskykyisiä

Uudet NORDAC PRO -perheen ohjauskaappiin asennettavat taajuusmuuttajat vakuuttavat korkealla toimivuus-, liitettävyys- ja modulaarisuustasollaan. Niiden tehoalue on 0,25–5,5 kW. Eri laiteversioilla voidaan vastata optimaalisesti erilaisten sovellusten vaatimuksiin. Modulaarisen sarjan toimintoja voidaan laajentaa plug-in-ohjaus-, turvallisuus- ja lisävarustemoduuleilla.

Kompakti, kirjan mallinen muotoilu mahdollistaa tilaa säästävän asennuksen ohjauskaappeihin. Parametrointi voidaan suorittaa ilman ulkoista virtalähdettä. Uudessa NORDAC PROSSA on monia rajapintoja, mm. integroitu teollinen Ethernet -liitäntä, USB-portti sekä SD-korttipaikka parametritietojen taltiointia ja siirtoa varten. Kuten kaikissa NORD-taajuusmuuttajissa, myös uudessa laitteessa on suorituskykyinen PLC-ohjain lähellä käyttöyksikköä sijaitseville toiminnoille.

Uusi tuote: huolto sovellusta käyttämällä

NORDCON-sovelluksen ja NORDAC ACCESS BT -bluetooth-moduulin avulla yritys on mahdollistanut kaikkien NORD-käyttölaitteiden mobiilin käyttöönoton ja huollon.

Sovellus tarjoaa ohjauspaneeliperustaisen visualisoinnin, joka helpottaa käyttölaitteen valvontaa ja vianetsintää.

Esimerkiksi koneen käyttölaite voidaan optimoida käytön aikana oskilloskooppitoiminnon avulla. Integroitu ohjetoiminto ja nopea pääsy parametreihin tekevät käyttölaitteiden parametroinnista helppoa ja yksinkertaista. Sovelluksessa on myös muita käteviä toimintoja, kuten parametrien varmuuskopiointi ja palautus.

Löydät NORD DRIVESYSTEMSin HANNOVERIN MESSUILLA hallin 15 messuosastolta H31.

NORD DRIVESYSTEMS HANNOVERIN MESSUILLA 2019: uusia vaihteita, taajuusmuuttajia ja huoltoratkaisuja

NORD_NORDAC_PRO_SK_500P.jpg: NORDAC PRO SK 500P: Uudet NORDAC PRO -perheen ohjauskaappiin asennettavat taajuusmuuttajat tarjoavat korkeatasoista toimivuutta, liitettävyyttä ja modulaarisuutta

NORD DRIVESYSTEMS HANNOVERIN MESSUILLA 2019: uusia vaihteita, taajuusmuuttajia ja huoltoratkaisuja

NORD_NORDCON_APP_NORDAC_ACCESS_BT.jpg: NORDCON-sovellus ja NORDAC ACCESS BT - mobiili käyttöönotto- ja huoltoratkaisu kaikille NORD-käyttölaitteille

Meta title:

NORD DRIVESYSTEMS HANNOVERIN MESSUILLA 2019

Meta description:

NORD esittelee maailman johtavassa teollisuusmessutapahtumassa uusia vaihteita ja taajuusmuuttajia sekä mobiilin käyttöönotto- ja huoltoratkaisun. Lue lisää.

Keywords: NORD DRIVESYSTEMS, käyttölaite, käyttölaiteteknologia, käyttölaiteratkaisu, käyttöratkaisu, käyttölaitejärjestelmä, vaihde, vaihdemoottori, taajuusmuuttaja, kenttäjakolaite, teollisuusvaihde, MAXXDRIVE, kartiovaihde, NORDAC PRO, ohjauskaappi, PLC, NORDCON APP, NORDAC ACCESS BT, huolto, kunnossapito, mobiili, HANNOVERIN MESSUT

Deeplinks:

https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/industrial_gear_unit/pgop_industrial_gear_unit_1.jsp

https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/drive_electronics/frequency_inverter/pdop_frequency_inverter.jsp

https://www.nord.com/cms/en/product_catalogue/drive_electronics/nordcon_app.jsp

Social media

LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-linkit: @NORD_Drive

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan