www.engineering-suomi.com
EPLAN

Uusi Eplan ePulse –pilvistrategia: Korkeampi laatu tuote- ja prosessitasoilla

Ratkaisutoimittaja Eplan on tarjonnut jo jonkin aikaa pilvipohjaisia ohjelmia. Eplan Data Portal on tunnettu maailmanlaajuisesti komponenttikirjastona, josta komponenttitiedot voidaan ladata suoraan suunnitteluohjelmien sisällä käytettäväksi. Eplan eView on alkuvuonna 2019 laajentanut valikoimaansa koskien ratkaisuja, joissa ECAD-projekteja voidaan tarkastella, varmentaa ja kommentoida punakynätyönkulun avulla. Eplan ePulsen avulla yritys jatkaa kurssiaan systemaattisesti kohti joustavaa pilvikehitystä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

 Monheim, Saksa, 27. helmikuuta 2019: yrityksen uusin ratkaisutarjonta Eplan ePulse toimii perustana koko pilvipohjaisten järjestelmien verkostolle, joka yhdistää datan ja projektit, eri alat samoin kuin suunnittelijat ympäri maailmaa. Käyttäjät voivat internetselaimella käyttää sovelluksia, jotka parantavat nykyistä Eplan Platform -tuotemaailmaa uusilla toiminnoilla. Eplan ePulsen avoin suunnittelumalli sisältää tulevaisuudensuunnitelmat sen varmistamiseksi, että alusta on erilaisten datamuotojen ja muiden valmistajien järjestelmärajapintojen käytettävissä.


Yhteys toimitusketjussa

»Käytämme pilvitarjonnassamme joustavia kehitysmenetelmiä ja seuraamme tarkasti asiakkaidemme tarpeita» sanoo Sebastian Seitz, Eplanin ja Cideonin toimitusjohtaja. »Eplan ePulse toimii teollisen tuotannon toimitusketjussa asiakkaiden, koneiden ja tehtaiden toimittajien sekä komponenttivalmistajien välisenä yhteytenä.» Projektin Eplan ePulseen tallennetut tiedot toimivat sekä dokumentaation kuvauksena yrityksen sisäiselle valmistukselle, että myös kaikkien automaatioon liittyvien digitaalisen kaksosen ominaisuuksien asiakasdokumentaationa. »Tämä mahdollistaa, että asiakkaat voivat digitalisaation aikakautena luottaa dataan 100-prosenttisesti,» Seitz selittää. Tästä syystä Eplan on luonut uuden sisäisen yksikön, joka tarjoaa uutta pontta nykypäivän ajatushautomoiden tapaan. Suoritamme täällä testejä ja niistä keskustellaan asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Kaikki ideat eivät näe päivänvaloa, mutta luova ajattelu on enemmän kuin tervetullutta ja kannustettavaa.

 

Yleiskatsaus Eplanin pilvipohjaisiin järjestelmiin:

• Eplan eView -palvelun avulla Eplan Platformissa luodut suunnitteluprojektit ovat suoraan käytettävissä pilvessä. Tämä tarkoittaa, että projektin tiedot ovat nähtävissä milloin tahansa ja mistä tahansa. Punakynätoiminto mahdollistaa, että konepajan ja huollon työntekijät pääsevät helposti lisäämään kaavioihin muutosehdotuksensa.

• Eplan Data Portal tarjoaa internetpohjaisen pääsyn lukuisten komponenttivalmistajien korkealaatuisiin komponenttikatalogeihin. Kaikilla Eplan Platformiin pohjautuvilla ratkaisuilla on yhtäläinen pääsy tähän verkkopalveluun. Komponenttien helppo drag & drop-lisääminen Eplan-dokumentaatioon vähentää suunniteluun käytettävää aikaa ja työtä sekä lisää koneen ja tehtaan dokumentaation laatua.

• Piirikaavioiden generointi mallikirjastosta muutamalla klikkauksella on pian mahdollista suoraan selaimessa Eplan Cogineerin pilviversiota käytettäessä. Uusi laajennettu versio, Eplan Cogineer Advanced, tarjoaa lisätoimintoja: konfiguraation muuttujien vienti sekä alifunktioiden helppo uudelleenkäyttö tekevät makrojen luomisesta vieläkin helpompaa.

Pilviratkaisut ovat optimaalinen tapa datan ja prosessien tehokkaaseen standardisoimiseen. Suunnittelussa tämä kulkee käsi kädessä prosessin optimoimiseen kuuluvien uusien muutosten sekä tuote- ja prosessitasojen korkeamman laadun kanssa. Lopulta kaikki osallistujat työskentelevät samassa yhtenäisessä tietokannassa - jota on mahdollista laajentaa toimitusketjuun. Pilvi toimii keskeisenä paikkana kyseisten suunnittelutietojen vaihtamiseksi ja se tarjoaa nopean pääsyn tietoihin. Tämä tekee siitä yhdyskäytävän korkealaatuiseen digitaaliseen dataan, jota on helppo käyttää kaikkialla. Eplan ePulsen avulla yritykset voivat ylläpitää kilpailukykyään tänä päivänä ja se tarjoaa selkeän mahdollisuuden jatkuvaan ja pitkäaikaiseen menestykseen.

Lisätietoja osoitteessa: https://www.eplan.de/hm19  

 

Uusi Eplan ePulse –pilvistrategia:
Korkeampi laatu tuote- ja prosessitasoilla 
Sebastian Seitz.jpg: »Eplan ePulse toimii teollisen tuotannon toimitusketjussa asiakkaiden, koneiden ja tehtaiden toimittajien sekä komponenttivalmistajien välisenä yhteytenä» sanoo Sebastian Seitz, Eplanin ja Cideonin toimitusjohtaja.

 Uusi Eplan ePulse –pilvistrategia:
Korkeampi laatu tuote- ja prosessitasoilla 

Eplan eView.jpg: Eplan eView mahdollistaa ajantasaisen työnkulun suunnittelun ja jatkokäsittelyprosessien (kuten tuotanto ja huolto) välillä. Projektitiedot ovat aina saatavana pilvessä.sä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan