www.engineering-suomi.com
EPLAN

Kaikki verkossa: webinaarit, koulutukset ja konsultointi

Työskentely kotoa käsin on sitä, mihin monet ovat siirtyneet tällä hetkellä. Tästä syystä Eplan tarjoaa nyt lukuisia verkkopalveluita, mukaan lukien webcastit, jotka tarjoavat käyttäjille erityistä käytännön tukea. Mahdollisuus etäkonsultointiin ja konsulttien tapaaminen videokonferenssin välityksellä on toinen uusi palvelu, jota Eplan tarjoaa yrityksille. Tätä tukevat Eplanin koulutusakademian hyödylliset verkkokoulutuskurssit.

Kaikki verkossa: webinaarit, koulutukset ja konsultointi
Bernd Schewior.jpg: "Tavoitteemme on olla aina käyttäjiemme apuna milloin tahansa. Juuri nyt tarjoamme verkkokokouksia ja etäpalveluita, joissa vastaamme asiakkaiden kysymyksiin reaaliajassa," sanoo Eplanin ammattipalveluiden varatoimitusjohtaja Bernd Schewior.

EPLAN on järjestänyt hiljattain useita webinaareja. Yhden ensimmäisistä aiheena oli "Eplan ja työskenteleminen kotona". Eplan reagoi muuttuviin markkinatilanteisiin muodostamalla kattavan digitaalista tarjontaa sisältävän pakkauksen, jonka tarjontaa parannetaan jatkuvasti. Tähän kuuluvat webcastit aiheesta "Eplan ja työskenteleminen kotona", jossa käyttäjät saavat suoraan erittäin käytännöllistä apua muuttuneeseen jokapäiväiseen työskentelymaailmaansa. Webcastit ovat saatavana myös suoratoistovideoina, ja ne on helppo löytää Eplanin verkkosivustolta.

Sukella vieläkin syvemmälle

Tarjolla on myös toinen webcast-sarja, jonka aiheena on "Eplan Platformin tehokkaampi käyttö ja uudet suunnittelumenetelmät". Se käsittelee aiheita kuten sähkökeskuksien ja kytkinlaitteiden automaatio järjestelmän suunnittelussa, PLM-integraatio sekä Eplan Electric P8 -ohjelman makroteknologia.

Konsultointi nyt myös verkossa
Henkilökohtainen paikan päällä tapahtuva konsultointi on ollut tavanomaista erityisesti sellaisten palveluiden yhteydessä kuten koulutus ja konsultointi. Nyt Eplanin asiakkailla on lukuisia mahdollisuuksia hyödyntää konsultointipalveluita digitaalisesti videopalaverin välityksellä. Näitä etäkonsultointipalveluita voidaan vihdoin käyttää yrityksen prosessien tarkempaan tarkasteluun ja niiden optimoimiseksi. Tämä on saattanut monessa yrityksessä odottaa jo hyvän aikaa. Eplanin teknisten palveluiden varatoimitusjohtaja Bernd Schewior selittää: "Tavoitteemme on olla aina käyttäjiemme apuna milloin tahansa. Juuri nyt tarjoamme verkkokokouksia ja etäpalveluita, joissa vastaamme asiakkaiden kysymyksiin reaaliajassa. Tämä palvelu otettiin käyttöön vuoden alusta ja siitä on jo tullut oleellinen osa koulutusohjelmaamme, josta valmistuu sertifioituja Eplan-suunnittelijoita."

E-koulutustarjonnan laajentaminen
Myös Eplanin koulutusakademia työskentelee kovasti laajentaakseen tarjoamiensa e-koulutuspalveluiden valikoimaa. Akatemia tarjoaa koulutuskursseja useista keskeisistä aiheista, mukaan lukien useiden tuotealueiden peruskoulutus, esimerkkinä Eplan Electric P8 ja Eplan Pro Panel. Tarjontaan kuuluvat myös syventävät koulutuskurssit, joissa käsitellään mm. makro- ja laiteteknologiaa, PLC:stä puhumattakaan - kaikki tarjolla verkossa.

Lisätietoja osoitteessa: www.eplan.de tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan