www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Havainnollinen laiteseuranta

Neoception-laiteseuranta tarjoaa tuotantolaitteiden pilvipohjaisen seurannan. Pepperl+Fuchsin IDENTControl System -ohjausjärjestelmän RFID-lukijat käyttävät tunnuksia laitteiden tunnistamiseen. Näiden objektikohtaiset tiedot lähetetään yhdyskäytävän kautta Neoception-pilveen, jossa tiedot ovat jatkuvasti nähtävissä. Tämä antaa yksityiskohtaisemman yhteenvedon ja tekee tuotantoprosessien suunnittelemisesta helpompaa.

Havainnollinen laiteseuranta
RFID-lukupäästä saatavat tiedot lähetetään IoT-yhdyskäytävän kautta Neoception-pilveen, jossa ne ovat jatkuvasti saatavilla.

Tiettyjen komponenttien syklien määrä tuotannon aikana määritetään RFID:n avulla. Tämä antaa tarkemman yhteenvedon tehtaan senhetkisestä käyttöasteesta. Geneerinen pilvipohjainen RFID-ratkaisu mahdollistaa erilaisten huoltoa vaativien tuotantolaitteiden seuraamisen. Korkean luotettavuuden ja omavaraisuuden lisäksi tämä tarjoaa lukuisia muita etuja.

Pepperl+Fuchsin IDENTControl System -ohjausjärjestelmän RFID-lukijat käyttävät tunnuksia laitteiden tunnistamiseen. Näiden objektikohtaiset tiedot lähetetään yhdyskäytävän kautta Neoception-pilveen. Palvelun käyttäjät pystyvät näkemään pilvessä sijaitsevat tiedot milloin tahansa ja mistä tahansa. Laitteet voidaan konfiguroida ja ilmoituksia voidaan hallita muuttamalla eri asetuksia intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

Järjestelmä on erittäin muokattava. Tämä tarkoittaa sitä, että se voidaan muokata sopimaan täydellisesti yksittäisen tuotantolaitoksen tarpeisiin. Järjestelmässä voidaan esimerkiksi määritellä kynnysarvo, miten monta sykliä laitteen täytyy suorittaa, ennen kuin järjestelmä luo huoltoilmoituksen. Tämä helpottaa laitteen huollon suunnittelua ja vikaantumisien ehkäisemistä. Järjestelmään on myös mahdollista integroida useita tuotantolinjoja. Käyttäjä voi Neoception-pilven kojetaulussa tehdä tilapyyntöjä sekä yhdistää tunnuksia objekteihin ja poistaa tunnuksia objekteista.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan