www.engineering-suomi.com
Emerson

Emersonin uusi kompakti ja kestävä PC

.

Emerson PACSystemsTM IPC 2010 kompakti teollinen PC (IPC), kestävä teollisuustietokone Uusi ratkaisu on suunniteltu palvelemaan tuotantolaitoksia ja OEM-koneiden valmistajia, jotka tarvitsevat järeän, kompaktin ja kestävän IPC:n tukemaan kustannustehokkaasti teollista esineiden internetiä (Industrial Internet of Things, IIoT) ja muita digitaalisen muutoksen aloitteita.

IPC 2010 vastaa tähän ongelmaan teollisen PACEdge™ reuna-alustalla ja Movicon.NExT™ SCADA-ohjelmistolla, mikä auttaa käyttäjiä käyttämään sovelluksia nopeasti selainpohjaisen konfiguroinnin avulla. Ohjelmistoalustan pitämiseksi ajan tasalla ja passiivisesti ylläpidettävänä on sisällytetty järjestelyjä, jotka minimoivat käyttäjän työmäärän ja maksimoivat samalla luotettavuuden.

IPC 2010:ssä on teolliseen käyttöön tarkoitettu Linux-versio ja siinä on sarja- ja Ethernet-liitännät, joten sitä voidaan käyttää tietoliikenneyhdyskäytävänä useissa eri kokoonpanoissa ja samanaikaisesti tai erikseen reunalaskentalaitteena. Käyttäjät voivat ottaa IPC 2010:n käyttöön joustavana protokollamuuntimena—ja monissa muissa laskentatoiminnoissa—monissa IIoT-, edge-, OT/IT-konvergenssi-, HMI-visualisointi-, SCADA-yhteys- ja digitaalisen muutoksen rooleissa.

IPC 2010 tarjoaa edullisen hinta-laatusuhteen ilman jatkuvia vuotuisia lisensointikustannuksia tai maksuja yleisistä ja kyberturvallisuuspäivityksistä. Lisäominaisuuksia, kuten Movicon Connext© tai WebHMI, voidaan aktivoida tai lisätä milloin tahansa.

”Monet digitaalisessa murroksessa toimivat asiakkaat haluavat tämän”, sanoo William Paczkowski, Emersonin IPC 2010 -tuotepäällikkö. ”IPC 2010 on suunniteltu erityisesti valmiiksi paketoiduksi ja taloudelliseksi ratkaisuksi.”

Emerson on jo integroimassa IPC 2010:tä osaksi laajempaa vuotojen havaitsemiseen, paineilman valvontaan, annostelujärjestelmiin, pilvipalveluihin ja muihin pakettiratkaisuihin liittyvää tarjontaa. Tämän joustavan teollisen teknologian ansiosta kaikenlaiset asiakkaat voivat hyötyä niiden kehittyneistä ominaisuuksista.

Lisätietoja löydät vierailemalla osoitteessa https://www.emerson.com/en-us/catalog/emerson-ipc-2010.


Emersonin uusi kompakti ja kestävä PC

Media:
• Yhteystiedot: Emersonin maailmanlaajuiset yhteystiedot tiedotusvälineille

Lisäresurssit:
• Liity Emerson Exchange 365 -yhteisöön
• Ole yhteydessä Emersoniin Twitterissä Facebookissa LinkedInissä YouTubessa

www.emerson.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan