www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS IFFA 2019 -messuilla

Hygieeniset alumiinirunkoiset käyttölaitteet nsd tupH -pintakäsiteltyinä: tehokkaita, taloudellisia ja korroosionkestäviä

NORD DRIVESYSTEMS IFFA 2019 -messuilla
NORD DRIVESYSTEMSin innovatiivinen nsd tupH -pintakäsittely tekee alumiinista yhtä korroosionkestävää kuin ruostumaton teräs.

NORD DRIVESYSTEMS esittelee Frankfurtissa 4.–9.5. pidettävillä IFFA 2019 -messuilla laajaa hygieenisten käyttölaiteratkaisujen valikoimaansa elintarviketeollisuudelle. Muiden uutuuksien lisäksi käyttöasiantuntijat Saksan Bargteheidesta esittelevät innovatiivista nsd tupH -pintakäsittelyä.

Nsd tupH -pintakäsittely on erinomainen korroosionestokäsittely washdown-optimoituiduille valualumiinirunkoisille vaihteille, sileäpintaisille moottoreille, taajuusmuuttajille ja moottorikäynnistimille. Se muodostaa alusmateriaaliin pysyvästi sitoutuvan suojakerroksen ja tekee alumiinirunkoisista vaihteista yhtä kestäviä ja pitkäikäisiä kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut versiot.

nsd tupH -pintakäsittely - vaihtoehto ruostumattomalle teräkselle

Toisin kuin maalauksessa tai pinnoituksessa, pinnasta ei irtoa mitään eikä se hilseile. Mahdollinen vaurio rajautuu paikalliseksi eikä leviä laajemmalle. Pinta on helppo puhdistaa, ja se kestää hyvin happoja ja emäksiä. Jopa painepesureiden tai syövyttävien aineiden käyttö on mahdollista, joten nsd tupH -käytöt ovat tehokas vaihtoehto maalatuille vaihdemoottoreille tai ruostumattomasta teräksestä valmistetuille versioille. Toisin kuin vain harvoina versioina tarjottavat ruostumattomasta teräksestä tehdyt käyttölaitteet, nsd tupH -pintakäsittely on saatavissa lähes kaikkiin NORDin alumiinirunkoisiin tuotteisiin. Alumiinirunkoisten nsd tupH -käsiteltyjen käyttölaiteyksiköiden kaikki DIN-normiston täyttävät ja vakiokomponentit, käyttöakselit mukaan lukien, on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tuulettimettomat sileäpintaiset moottorit eivät levitä mikrobeja ja ovat käyntiääneltään hiljaisia. Ne ovat saatavilla synkroni- tai asynkronimoottoreina ja täyttävät tehokkuusluokkien IE2, IE3 tai IE4 vaatimukset.

Nsd tupH -käsitellyt NORD-käyttölaitteet täyttävät Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n määräyksen FDA Title 21 CFR 175.300 ja sopivat siksi elintarviketeollisuudessa käytettäviksi. Ne on testattu menestyksellisesti seuraavien testausmenetelmien mukaisesti: ASTM D714 (kuplien muodostuminen), ASTM D610-08 (korroosio), ASTM D1654-08 (syövyttävät ympäristöt) normin DIN EN ISO 2409 mukaan (naarmuuntuminen), ASTM B117-09 normin DIN EN ISO 9227 mukaan (suolasumutesti) ja ASTM D3170 (lohkeamatesti). Lisäksi niiden kyky sietää elintarviketeollisuudessa yleisesti käytettäviä puhdistusaineita on varmistettu testeissä.

Hygieenisiä käyttölaiteratkaisuja elintarviketeollisuuden tarpeisiin

Olipa kyseessä sitten sekoitus, leikkaus, kuljetus tai kuormalavoille lastaaminen, NORDin toimittamat käyttölaiteratkaisut tarkkaan kohdistukseen ja/tai dynaamiseen liikkeeseen ovat tehokkaita, kestäviä ja joustavia ja täyttävät elintarviketeollisuuden tiukat hygienia-, luotettavuus- ja kestävyysvaatimukset. Alan laajassa ratkaisuvalikoimassa otetaan aina huomioon omistajuuden kokonaiskustannukset.

Meta title:

NORD DRIVESYSTEMS at IFFA 2019

Meta description:

NORD esittelee IFFA 2019 -messuilla muiden uutuuksien lisäksi innovatiivista nsd tupH -pintakäsittelyä, joka tekee alumiinisista käyttölaitteista erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Lue lisää.

Keywords: NORD DRIVESYSTEMS, käyttölaite, käyttölaitteet, käyttölaiteteknologia, käyttölaiteratkaisu, käyttöratkaisu, käyttölaitejärjestelmä, teollisuusvaihde, vaihdemoottori, taajuusmuuttaja, sileäpintainen moottori, sileäpintaiset moottorit, washdown-optimoidut, alumiiniset käyttölaitteet, nsd tupH, pintakäsittely, korroosiosuojaus, korroosionestokäsittely, ruostumaton teräs, elintarviketeollisuus, omistajuuden kokonaiskustannukset

Deeplinks:


https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/corrosion_protection/nsd_tuph/cp_nsd_tuph.jsp

http://food.nord.com/de.html

Social media

LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-linkit: @NORD_Drive ‏

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan