www.engineering-suomi.com
EPLAN

Save the Date: Eplanin virtuaalimessut 21. toukokuuta 2019 »Interaktiivinen»: Eplan isännöi virtuaalimessuja

Seuraavilla »Online-messuilla» Eplanin teemana on digitalisointi. Eplanin virtuaalimessut järjestetään 21. toukokuuta ja ne kattavat kuudentoista tunnin livelähetyksen aikana maailman kaikki merkittävät aikavyöhykkeet. Päivän monipuoliseen ohjelmaan kuuluu esityksiä, live-demoja sekä keskusteluja yritysjohdon kanssa. Messujen tavoite: Parantaa asiantuntijoiden tiedonjakoa yli seitsemässäkymmenessä maassa ympäri maailmaa.

Eplan isännöi virtuaalimessuja vain muutama viikko Hannoverin messujen jälkeen. Tapahtuma on suunniteltu uudelleen tämän vuoden moton, interaktiivisuuden, mukaisesti. Tämä parantaa tapahtuman messujenomaista tunnelmaa. Toisena innovaationa toimivat laajennettu livetarjonta: demot, esitykset ja keskustelu kestävät täydet kuusitoista tuntia välillä kello 6.00 - 22.00 (CEST-aikaa). Lukuisat maat Euroopasta, Aasiasta ja Pohjois-Afrikasta osallistuvat tapahtumaan livenä ja messuille on järjestetty myös maakohtaiset osastot, joissa asiakkaat ja osallistujat voivat saada paikallisia markkinoita koskevia tietoja kaikille – johtajista käyttäjiin.

Englanninkieliset esitykset Eplanin strategiasta, tuoteinnovaatioista ja tulevaisuuden trendeistä, kuten pilviteknologiasta, ovat globaalien messujen keskiössä. Johtajatason paneelikeskustelu on yksi virtuaalimessujen kohokohtia. Tämä on neljäs kerta, kun Eplan järjestää tapahtuman. Eplanin kumppani Rittal esittelee aiheen »Integroitu arvoketju», ja osallistujat voivat odottaa pilviratkaisujen osalta kiehtovia esityksiä ja mukaansatempaavia live-keskusteluja. Nykyiset asiakkaat ja kiinnostuneet henkilöt kutsutaan jakamaan suoraan asiantuntemustaan: kaikki osallistujat voivat ottaa yhteyttä toisiinsa keskustelutoiminnon kautta ja keskustella omalla kielellään.

Kaikki, jotka haluavat osallistua virtuaalimessuille, pääsevät rekisteröitymään ilmaiseksi osoitteessa: www.eplan.de/virtualfair

Save the Date: Eplanin virtuaalimessut 21. toukokuuta 2019
»Interaktiivinen»: Eplan isännöi virtuaalimessuja
Virtual Fair 2019.jpg: Ratkaisutoimittaja Eplan pitää neljännet virtuaalimessunsa 21. toukokuuta 2019 - tällä kertaa kuudentoista tunnin live-lähetys yli seitsemäänkymmeneen maahan ympäri maailmaa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan