www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Secon uusi kierteityslaatu soveltuu erittäin hyvin vaativiin kohteisiin

Seco Toolsin uuden terälaadun TTP2050 edistyneen pinnoitteen ja geometrian ansiosta kierteitys on tehokasta, turvallista ja vakaata. Hyvä lastunhallinta takaa, että kierteityslastut eivät vioita lopputuotetta tuotannon viimeisissä vaiheissa.

Secon uusi kierteityslaatu soveltuu erittäin hyvin vaativiin kohteisiin
 HQ_IMG_JETI_Conversion_Family_20187000.jpg

TTP2050-laadun PVD-nanolaminaattipinnoite koostuu useista päällekkäisistä titaanialumiininitridi (TiAIN)- ja titaanisilikoninitridi (TiSiN) -kerroksista, mikä takaa erittäin hyvän kulutuskestävyyden, jota tarvitaan valuraudan, työkaluterästen, ruostumattomien terästen ja muiden haastavien teräslaatujen työstämiseen. TTP2050-laadun pinnoitteen kemialliset ominaisuudet tekevät siitä huomattavasti kierteitystyökaluissa useimmiten käytettyjä yleispinnoitteita parempia, ja sen työkalugeometrian ansiosta tehokkuus, turvallisuus ja tuottavuus paranevat mainittuja teräslaatuja työstettäessä.

TTP2050-kierteityslaatuja on saatavana 44 erilaista -A-profiilin geometrialle ko’oissa 11 mm ja 16 mm (0,433 ja 0,650 tuumaa). Uusi laatu on saatavana kaikissa tavallisissa kierreprofiileissa sisä- ja ulkopuolisille kierteille.

Lisätietoja TTP2050-kierteityslaadusta saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai TTP2050-kierteityslaadun tuotesivulta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan