www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Uusi tuote: Mobiilisovellus taajuusmuuttajien käyttöönottoon

Uuden NORDCON-sovelluksen ja siihen liittyvän NORD ACCES BT-bluetooth-moduulin avulla on mahdollista NORDin taajuusmuuttajien mobiili käyttöönotto ja hallinta.

Uusi tuote: Mobiilisovellus taajuusmuuttajien käyttöönottoon
NORDCON-sovellus ja NORDAC ACCESS BT – mobiili käyttöönotto- ja hallintasovellus kaikille NORD-taajuusmuuttajille.

Mobiililla aikakaudella asiakkaat odottavat yhä enemmän mobiiliratkaisuja asennetun käyttölaiteteknologian tehokkaaseen hallintaan sen käyttöpaikalla. NORD DRIVESYSTEMS on ottanut tämän tarpeen huomioon ja kehittänyt sovelluksen NORD-käyttölaitejärjestelmien diagnostiikkaa, analysointia, valvontaa ja parametrointia varten. Uusi NORDCON-sovellus ja NORDAC ACCESS BT -bluetooth-moduuli ovat mobiili käyttöönotto- ja huoltoratkaisu, joka antaa käyttäjille uusia vaihtoehtoja NORD-käyttölaitteiden ohjaukseen ja optimointiin. Tämä nopeuttaa käyttöönottoa, helpottaa huoltoa ja mahdollistaa vikojen nopeamman korjauksen. Näin voidaan lyhentää seisokkiaikoja ja pienentää kustannuksia.

Lisäarvoa päivittäiseen työhön

Ohjauspaneeliperustainen visualisointi helpottaa käyttölaitteen valvontaa ja käytön optimointia. Ohjetoiminto ja nopea pääsy parametreihin tekevät käyttölaitteiden parametroinnista helppoa ja yksinkertaista. Sovelluksessa on myös muita käteviä toimintoja, kuten käyttölaitteen parametrien käsittelyä helpottava varmuuskopiointi ja palautus sekä yksilöllisesti konfiguroitava oskilloskooppitoiminto käyttölaitteen analysointia varten. Lisäksi opastusvideot ja mahdollisuus suoraan yhteyteen NORDin teknisen tuen kanssa avustavat käyttäjiä heidän työssään.

Ratkaisu liikkuvaan käyttöön

NORDAC ACCESS BT-moduuli liitetään taajuusmuuttajaan ja se muodostaa bluetooth-yhteyden mobiililaitteeseen asennettuun sovellukseen.

Käyttäjät pääsevät helposti käsiksi jopa liikkuvan laitteen parametreihin ja kuormitustietoihin. NORDAC ACCESS BT:tä voidaan käyttää myös ilman sovellusta esimerkiksi taajuusmuuttajan parametritietojen tallennukseen. Jos taajuusmuuttaja vaurioituu tai käyttölaite on vaihdettava, alkuperäiset parametrit voidaan helposti ladata tikulta. Myös parametrien siirto käyttölaitteen ja PC:n välillä on mahdollista.

NORDCON-sovellus ja NORDAC ACCESS BT ovat saatavilla kaikkeen NORDin käyttölaite-elektroniikkaan, ja siksi niitä voidaan käyttää niin hajautettujen taajuusmuuttajien kuin ohjauskaappiratkaisujen ja valinnaisten moduulien kanssa. Sovellus on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille App Storesta tai Google Playsta..

Uusi tuote: Mobiilisovellus taajuusmuuttajien käyttöönottoon

NORDAC ACCESS BT -bluetooth-moduuli taajuusmuuttajien hallintaan.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan