www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS BrauBeviale 2018 -messuilla Nürnbergissä

Korroosionkestäviä alumiinirunkoisia käyttölaitteita juomateollisuudelle

NORD DRIVESYSTEMS BrauBeviale 2018 -messuilla Nürnbergissä
NORD_bottle_conveyor_Brau_Beviale_2018.jpg: BrauBeviale-messuilla NORD havainnollistaa IE3-asynkronimottorin ja sileäpintaisen IE4-synkronimoottorin välistä hyötysuhderoa pullokuljettimen avulla.

Marraskuun 13. - 15. päivä NORD DRIVESYSTEMS esittelee innovatiivista vaativiin ympäristöihin sopivaa, korkeat hygieniavaatimukset täyttävää nsd tupH korroosionestokäsittelyä. Tämä pintakäsittely tekee alumiinirunkoisista käyttölaitteista yhtä korroosionkestäviä ja pitkäikäisiä kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetuista.

NORDin tarjoama nsd tupH -pintakäsittely on erinomainen korroosionestokäsittely washdown-optimoituiduille valualumiinirunkoisille vaihteille, sileäpintaisille moottoreille, taajuusmuuttajille ja moottorikäynnistimille. Käsittely tuottaa suojakerroksen, joka tunkeutuu pintamateriaaliin eikä lohkeile tai halkeile. Alumiinin pinta kovetetaan erityisessä prosessissa, jossa siitä tulee yhtä korroosionkestävää kuin ruostumaton teräs. Käyttölaitteet on myös helppo puhdistaa, ja ne kestävät hyvin happoja ja emäksiä. On jopa mahdollista käyttää painepesureita tai syövyttäviä aineita.

Näin ollen nsd tupH -käyttölaitteet ovat tehokas vaihtoehto maalatuille vaihdemoottoreille tai ruostumattomasta teräksestä valmistetuille versioille. Toisin kuin vain harvoina versioina tarjottavat ruostumattomasta teräksestä tehdyt käyttölaitteet, nsd tupH -pintakäsittely on saatavissa lähes kaikkiin NORDin alumiinirunkoisiin tuotteisiin. Alumiinirunkoisten nsd tupH -käsiteltyjen käyttölaiteyksiköiden kaikki DIN-normiston täyttävät ja vakiokomponentit, käyttöakselit mukaan lukien, on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tuulettimettomat sileäpintaiset moottorit eivät levitä mikrobeja ja ovat käyntiääneltään hiljaisia. Ne ovat saatavilla synkroni- tai asynkronimoottoreina ja täyttävät tehokkuusluokkien IE2, IE3 ja IE4 vaatimukset.

Toimintamalli: pullokuljetin

NORD esittelee BrauBeviale-messuilla pullokuljettimen avulla kahta erilaista käyttölaitekonseptia juomakonttien kuljetukseen märillä ja kuivilla alustoilla. Ensimmäinen on vakioratkaisu, jossa on, kaksiportainen kartiovaihde, IE3-asynkronimoottori ja sen yhteydessä oleva NORDAC FLEX SK 200E -taajuusmuuttaja. Toinen on washdown-tyyppinen ratkaisu, jossa on sileäpintainen, kaksiportainen hammasvaihde, sileäpintainen IE4-synkronimoottori ja sen yhteydessä oleva NORDAC BASE SK 180E -taajuusmuuttaja. Koko yksikkö on viimeistelty nsd tupH -pintakäsittelyllä ja täyttää suojausluokan IP 69K vaatimukset. Taajuusmuuttajat on yhdistetty järjestelmäväylään, ja ne toimivat sykronoidusti jättämän huomioon ottaen niin, että synkronimoottori toimii isäntänä ja asynkronimoottori orjana. IE4-synkroniteknologia tarjoaa myös parempaa tehokkuutta osakuormilla.

BrauBeviale 2018 -messuilla löydät NORDin korroosionkestävät alumiinirunkoiset käyttölaitteet hallista 8 messuosastolta 8-202.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan