www.engineering-suomi.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics esittelee päivitetyn iX 1.30 -version

Maailman graafisin HMI-ratkaisu - päivitetty, uudelleenmuotoiltu, laajennettu

Beijer Electronics esittelee päivitetyn iX 1.30 -version
iX on asettanut trendin moderneille HMI-ratkaisuille avoimella alusta-arkkitehtuurillaan ja maailmanjohtavalla grafiikallaan. Beijer Electronicsin talonsisäisesti kehittämä käyttöliittymä on nyt tarjolla vielä tehokkaammassa yhdistelmässä, jonka päivitetty ohjelmisto tarjoaa laajennettuja ominaisuuksia. Näihin kuuluvat entistä suurempi toiminnallisuus kehityksessä ja käytönaikaisessa toiminnassa, nopeammat näyttöjen vaihdot ja projektien rakennukset. Muita parannuksia ovat uusi selaustoiminto, paremmat datalataukset ja kiinan kielen tukeminen.

iX Developer toimii universaalina projektinsuunnittelutyökaluna kaikille iX Panel -sarjan tuotteille. Sen valikoimaan kuuluu kosketusnäyttöisiä ja näppäimistöllisiä yksiköitä, joiden näyttöjen koot vaihtelevat välillä 4,3” ja 19”.

iX Developerin yleistä tehokkuutta ja käyttöä on parannettu äärimmäisesti lisäämällä uusia ja muuttamalla olemassaolevia toimintoja.Tuloksena on intuitiivinen projektinsuunnittelutyökalu, jolla voidaan luoda tehokkaasti realistisia graafisia ympäristöjä.

Jokainen iX Developer 1.30-version aloittelija nauttii laajasta määrästä olemassaolevia demoprojekteja, jotka auttavat hänen omien projektiensa suunnittelussa. Yhtä käytännöllinen on demonäyttöjen laajennettu valikoima. Olemassaolevien mallien ja komentosarjojen käyttö inspiroi käyttäjää omien ratkaisujen luomisessa.

Animoidut GIF-tiedostot saavat näytön elämään ja auttavat käyttäjää osallistumaan ja varmistamaan turvallisen operaation.Parannettu merkitse/poista-toiminto auttaa käyttäjää luomaan flash-muistiin taustavalaistun kytkimen, joka näyttää selkeästi painikkeiden tilan. Insinöörityöajan suuri vähentäminen on mahdollista kun käytetään laajennettua kohdekirjastoa ja integroidaan graafiset elementit omiin projekteihin.

Database Export -toiminto mahdollistaa tuotantotietojen ja hälytyslistojen helpon tiivistämisen täydellisiksi raporteiksi. LopultaExcelilläformatoidutiedosto on valmisanalysoitavaksiulkoisissaohjelmistoissa.

Käyttötilassa uusi toiminto Alarm-Viewer tarjoaa parannetun navigation hälytyslistoissa. Touch-Scroll-toimintoa käyttämällä käyttäjä voi selata jopa pitkiä listoja nopeasti ja intuitiivisesti. Näppäimistön sijoittelu, johon sisältyvät erityisnäppäimistöt kuten kyrilliset ja kiinalaiset merkit, kuuluvat nyt osana standardilaitteistoon. Koneen käyttäjä valitsee oman kielensä näppäimistön ja voi näin työskennellä hyvin tuntemassaan ympäristössä. Tämä toiminto on erittäin kätevä, erityisesti vientiin keskittyvien laitteiden rakentajille.

Uusi koeversio on nyt valmis ladattavaksi.

Kuva: Uusi iX 1.30-versio kiehtoo intuitiivisella toiminnalla ja realistisilla graafisilla kohteilla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan