www.engineering-suomi.com
Beijer Electronics Products AB

Uusi Beijer Electronicsin trendikkään ulkonäön ja tunnun iX Panel TxA -sarja

Beijer Electronics laajentaa HMI-sovellustensa tuotesarjaa uudella iX Panel TxA -sarjalla. Sen innovatiivisten kosketuspaneelien kehittelyssä on tavoiteltu hienostunutta käyttötoiminnallisuutta, kompaktia formaattia ja raikasta muotoilua.

Uusi Beijer Electronicsin trendikkään ulkonäön ja tunnun iX Panel TxA -sarja
Vahva ja erittäin kevyt alumiinikotelo varmistaa pitkän käyttöiän jopa vaikeissa teollisissa ympäristöissä. Se on varustettu voimakkaalla ARM-prosessorilla ja esiasennetulla Windowsin CE-käyttöjärjestelmällä. Näin trendikkäät käyttöliittymät ovat tehokkaita realististen graafisten näyttöjen esittämisessä.Täysin litteä etupuoli ei kerää pölyä pinnalleen. Himmennettävässä TFT-näytössä on huoltovapaa LED-taustavalaistus, joka kestää tuotteen käyttöiän.

iX Panel TxA -sarjassa on kolme erilaista näyttökokoa 4,3”, 7” ja 10,3”. Laajakuvanäyttö yksiköissä 4,3” ja 7” tarjoaa 30 % laajemman näyttöalueen, joka laajentaa näytön kykyjä monimutkaisiin käyttönäyttöihin. KaikissaiX Panel TxA -yksiköissä on rajoittamatoniX-ajoaika.

Monikäyttöiset kosketuspaneelit heräävät henkiin kun käytetään iX Designer -ohjelmaa, joka on intuitiivinen Windowsiin perustuva ohjelmointityökalu erittäin laajalla toimintaulottuvuudella. Käyttäjä tarttuu etukäteen määriteltyihin graafisiin vektorielementteihin laajasta kirjastosta omien kohteidensa luomiseksi. Kaikki elementit voidaan tallentaa ja niitä voidaan käyttää uudestaan tulevissa projekteissa. Tämä takaa arvokkaan insinööriajan vähentämisen ja tekee iX-konseptista kulutehokkaan HMI-sovelluksen.

Kuva: iX Panel TxA -sarjassa on kolme erilaista näyttökokoa: 4,3”, 7” ja 10,3”.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan