www.engineering-suomi.com
NKE

Laakerivalmistaja NKE AUSTRIA GmbH tarjoaa laajan valikoiman laakeriratkaisuja teollisille vaihdelaatikoille

Teollisten vaihdelaatikkojen suoritusvaatimus on noussut kompaktimman muotoilun ja korkeampien vaatimusten myötä. NKE AUSTRIA tarjoaa laajan valikoiman laakeriratkaisuja entistä vaativammille sovelluksille. Lieriörullalaakerien lisäksi tyypillisiin vaihteistojen laakereihin kuuluvat pallomaiset rullalaakerit ja kartiorullalaakerit sekä viistokuulalaakerit ja urakuulalaakerit. Voimme myös valmistaa erikoislaakereita asiakkaan ohjeiden mukaisesti. NKE:n vaihdelaatikoiden laakereita käytään esimerkiksi yleisessä mekaanisessa tekniikassa, kaivosteollisuudessa, kuljettimissa, raskaissa koneissa, rauta- ja terästeollisuudessa sekä tuuliturbiineissa.

Laakerivalmistaja NKE AUSTRIA GmbH tarjoaa laajan valikoiman laakeriratkaisuja teollisille vaihdelaatikoille
Teollisten vaihteistojen rullalaakerien pitää kestää vaativaa kulutusta. NKE toimittaa laajan valikoiman laakeriratkaisuja teollisuuden erilaisiin toimintaolosuhteisiin ja -vaatimuksiin.

Itävaltalaisen laakerivalmistajan erikoisuus on yksirivinen lieriökuulalaakeri, jonka käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ne on suunniteltu kestämään raskasta radiaalista kuormaa. NKE tuottaa yli 3 000 eri muotoilun ja version lieriökuulalaakereita ja ne sopivat raskaaseen radiaaliseen kuormaan ja keskimääräisestä nopeudesta korkeaan nopeuteen. Ne on tehty puhtaimmasta rullalaakeriteräksestä ja korkea laatu pitää käyttölämpötilan alhaisena ja vähentää näin kulumista. Näiden lieriökuulalaakerien sisä- ja ulkokehät voidaan sovittaa erikseen, mikä yksinkertaistaa asennusta. Ne ovat tehokkaita ja luotettavia käytössä ja niitä voidaan valmistaa pienellä toimitusajalla NKE:n tehtaassa Steyrissä.

Lieriökuulalaakerien lisäksi NKE:n teollisten vaihdelaatikoiden laakereiden normivalikoimaan kuuluvat myös pallomaiset rullalaakerit, kartiorullalaakerit sekä viistokuulalaakerit ja urakuulalaakerit. Vaihdelaatikoiden erityislaakereita kehitetään ja valmistetaan läheisessä yhteistyössä niiden käyttäjien kanssa. NKE tarjoaa kokonaisvaltaista teknistä palvelua vaihteistojen tekijöille, mihin kuuluu konsultointi, muotoilun tuki ja analyysi sekä koulutus.

Kuva 1: NKE valmistaa rullalaakereita teollisiin vaihteistoihin
Kuva 2: Planetaarinen laakeripukki malli 1,5 MW:n tuuliturbiinin vaihdelaatikkoon, jossa on yksinkertainen planeettavaihde

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan