www.engineering-suomi.com
NKE

NKE Bearings julkaisee uuden tuoteluettelon Laakerien asiantuntija NKE Austria on julkaissut uuden tuoteluettelon. Viides painos laakeriluettelosta sisältää yli 1 000 sivua ja siinä on kattavat tiedot sekä englanniksi että saksaksi teollisille jälleenmyyj

NKE Bearings julkaisee uuden tuoteluettelon Laakerien asiantuntija NKE Austria on julkaissut uuden tuoteluettelon. Viides painos laakeriluettelosta sisältää yli 1 000 sivua ja siinä on kattavat tiedot sekä englanniksi että saksaksi teollisille jälleenmyyjille sekä insinööreille ja suunnittelijoille. Luettelo on saatavilla ilmaiseksi osoitteessa www.nke.at/catalogue ladattavaksi tai tulostettavassa muodossa.
NKE:n uusi kaksikielinen tuoteluettelo on saatavilla ilmaiseksi CD:llä tai tulostettavaksi.

Uudessa tuoteluettelossa on NKE:n päivitetty standardien laakereiden tuotevalikoima. Nämä laakerit ovat hyvin saatavilla varastosta tai lyhyellä varoitusajalla tilattuina. Tuoteluettelon teknisessä osassa on tietoja oikeiden laakerityyppien ja -kokojen valitsemiseen, laakerien sijaintien suunnitteluun sekä tietoja käsittelystä, asentamisesta ja irrottamisesta, voitelusta sekä toleransseista. Tuoteosiossa on tuotetaulukoita ja tietoja laakerityypeistä sekä mallikohtaiset tiedot jokaisesta tuoteryhmästä. Uudessa painoksessa on nyt lisää teknisiä tietoja, kuten käyttöiän laskemiset, väsymisvaurioiden rajoittamisen kuormat ja lämmön nopeuden arviot.

NKE kehittää ja tuottaa standardien luettelon tuotteiden ohella erityislaakereita asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Tuotekehityksen ja sovellusten kehityksen lisäksi NKE tarjoaa täyden valikoiman teknisiä palveluita ja koulutusta. NKE:n tuotteita jaetaan 18 kansainvälisen edustustoimiston ja yli 240 jakelupisteen kautta 60 maassa.

www.nke.at/catalogue

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan