www.engineering-suomi.com
BALLUFF

BPS: Uusi Balluffin paineanturisarja

Balluff esittelee BPS:n, jonka on äskettäin kehitetty paineanturisarja IP 67 –luokan suojauksella käytettäväksi kaasu- ja nesteväliaineissa. Kestävissä laitteissa on korkealaatuinen ja kestävä vakaa keraaminen ladattava kenno ja niiden hinta-/tehokkuussuhde on erityisen kiinnostava. Niiden asentaminen on helppoa, käyttömukavuus ja tarkkuus korkeat. Laaja, kirkas ja helposti näkyvä näyttö mahdollistaa välittömän tilan yleiskuvan näkemisen. Siinä ei vain näy nykyinen järjestelmän paine baareina, millibaareina, PSI- ja MPa-yksikköinä vaan se mahdollistaa myös nopean ja yksinkertaisen antureiden konfiguraation VDMA-normin mukaisesti käyttäen 2 näppäintä ja intuitiivista valikko-ohjausta.

BPS: Uusi Balluffin paineanturisarja
11 painevaihteluvälin versioineen BPS-anturit kattavat kaikki tärkeät vaihteluvälit -1…0 bar aina 0…600 bar prosessiväliaineen valvontaa varten tehdasautomaatiossa. Tyypillisiin sovelluksiin kuuluvat hydrauliikan valvonta sekä pneumaattiset laitteistot. Uudet Balluff-paineanturit ovat saatavana normimallina, jossa on muovinen kuori ja huippumallina ruostumattoman teräksen kuoren kanssa ja tarjoavat joko kaksi kytkentäpistettä tai yhden kytkentäulostulon sekä analogisen kanavan (0...10 V tai 4...20 mA).

Erittäin kompaktin muotoilunsa ansiosta sensorit voidaan sijoittaa helposti ohjauskaappiin ilman arvokkaan tilan tuhlausta. Näyttöä ohjauspaneelin ja sähköyhteyksien kanssa voi kiertää erillään toisistaan 320 ° laippaan verrattuna. Erilaisiin prosessipäätteisiin sovittaminen käyttäen G ¼ sisäisiä jousia voidaan tehdä helposti käyttämällä vaihtoehtoisia erikokoisia ja -tyylisiä adaptereita.

Huippumallit ruostumattomasta teräksestä tehdyillä koteloilla ja laajennetuilla lämpötilavaihteluväleillä on kehitetty erityisesti vaikeiden ympäristöolosuhteiden vaativiin sovelluksiin ja ne ovat ihanteellisia käytettäväksi tuulivoimaturbiineissa, meriasennuksissa sekä talotekniikassa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan