www.engineering-suomi.com
BALLUFF

Magneettinen enkooderijärjestelmä Drive-Cliq-liitännällä Balluffilta

SGA-sarjan absoluuttinen BML-magneettienkooderi erottuu edukseen kaikissa sovelluksissa, joissa vaaditaan korkeaa absoluuttista paikkatarkkuutta ja päätepistetarkkuutta. Kattavat diagnostiikkatoiminnot takaavat luotettavan toiminnan ja tehokkaamman huollon. Drive-Cliq-liitännän ansiosta Balluffin mittausjärjestelmä voidaan myös täysin integroida Siemensin ohjausympäristöihin. Siemens on sertifioinut järjestelmän vaatimustensa mukaisesti.

Magneettinen enkooderijärjestelmä Drive-Cliq-liitännällä Balluffilta


Plug-and-play-asennus tekee sen lisäämisestä käyttöjärjestelmään helppoa. Ohjain tunnistaa automaattisesti anturin ja sen perusasetukset. Anturin käyttö on myös hyvin joustavaa, koska laite voidaan asettaa paikoilleen teipin avulla ja teippiä voidaan käyttää uudelleen. Tämä mahdollistaa yksinkertaisia ja taloudellisia ratkaisuja vaativiin automaatiosovelluksiin samoin kuin työstökoneiden valmistukseen, erityisesti tavallisesta poikkeavien koneiden.

Koska järjestelmä toimii magneettisesti, lämpötilan vaihtelut, lika (esimerkkinä pöly ja öljy) ja kuluminen vaikuttavat siihen erittäin vähän. Mittausjärjestelmän pieni koko tekee sen integroimisesta olemassa oleviin sovelluksiin helppoa, silloinkin kun tilaa on vähän. Reilu 1,3 mm:n lukuetäisyys helpottaa asennusta.

Jatkuva luotettavuustestaus takaa korkean luotettavuuden normaalitoiminnan aikana, koska järjestelmä seuraa jatkuvasti mittausten laatua. Automaattinen kunnonvalvonta seuraa signaalilaatua ja ohjaimen avulla on helppoa arvioida toimintareserviä.

Tilan merkkivalo ja diagnostiikkatoiminnot takaavat luotettavan toiminnan ja tehokkaamman huollon.

Lineaarinen mittausjärjestelmä sopii sekä jopa 48 metriä pitkien etäisyyksien mittaukseen että suurta tarkkuutta vaativiin sovelluksiin. Mittausjärjestelmä täyttää nämä vaatimukset, koska sen tarkkuus on jopa ±12 µm ja resoluutio jopa 1 µm. Järjestelmä on myös helppo jälkiasentaa.


Magneettinen enkooderijärjestelmä Drive-Cliq-liitännällä Balluffilta

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan