www.engineering-suomi.com
NSK

NSK:n Click!Speedy tekee lineaariohjaimien suunnittelusta helppoa ja nopeaa

Koneiden valmistajat voivat nyt kaikkialla käyttää NSK:n kätevää verkkotyökalua kustomoitujen lineaariohjaimien luomiseen nopeassa ja helppokäyttöisessä muodossa. NSK:n lineaariohjainten suunnittelutyökalu Click!Speedy pystyy tuottamaan räätälöityjä kappaleita tyypin, koon, pituuden, tiivisteiden, voiteluaineen ja voiteluyksikön määrityksen perusteella. Kussakin tapauksessa räätälöidyn lineaariohjaimen osanumero, datalehti, PDF-piirustus sekä CAD-tiedot ovat saatavina latauslinkin tai sähköpostin kautta.Nykypäivän teollisuuskonesektorilla markkinoilletuontiaika on erittäin tärkeä. Jos räätälöityä lineaariohjainta vaaditaan, sen vaatima pitkällinen kehitystyö voi usein osoittautua kalliiksi projektin etenemisen kannalta. Tätä ajatellen NSK kehitti Click!Speedyn, mikä mahdollistaa räätälöityjen mallien luomisen yhdistelemällä kaikkia yrityksen lineaariohjainsarjoja (tavalliset ja tarkuusluokat NH/NS/LW/RA/PU/PE).

Suunnitteluominaisuuksien lisäksi Click!Speedyn käyttäjät voivat kysyä kustomoidun kohteen hintaa, toimitusta ja ostotietoja NSK:n myyntitoimiston tai jakelijaverkon kautta. Kyselyssä voidaan käyttää järjestelmän luomaa osanumeroa.

Prosessin aloittamiseksi on kolme perustoimintoa. Valitsemalla ”vastaavan mallin” käyttäjät voivat tehdä ristiviittauksen kilpailijoiden osanumeroiden ja NSK:n osanumeroiden välillä. Teknisien tietojen vertailu näytetään taulukossa. Käyttäjät voivat vaihtoehtoisesti valita toiminnon ”mallin valinta”, jossa NSK:n nykyisistä lineaariohjainsarjoista voidaan luoda muokattuja malleja. Kolmas vaihtoehto on valita toiminto ”syötä NSK:n mallinumero” ja tuoda määritys ja CAD-tiedot olemassa olevien NSK-osanumeroiden mukaan. Palvelu on suunniteltu helppokäyttöiseksi, mutta jos käyttäjä tarvitsee apua, täyden käyttöohjeen voi ladata nappia painamalla PDF-muodossa.

NSK:n laadukkaita tarkkuuslineaariohjaimia käytetään erilaisilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien työstökoneet, puolijohteiden valmistuslaitteet, yleiset teollisuuslaitteet ja lääketieteelliset laitteet. Saatavana on sekä ISO-standardin mukaisia lineaarisia kuulaohjaintyyppejä että lineaarisia rullaohjaintyyppejä sekä erilaisiin sovelluksiin sopivia tarkkuusluokkia, pinnoitteita ja voiteluaineita. Itse asiassa myös NSK:n pitkäikäisiä K1-voiteluyksiköitä voidaan käyttää haluttaessa taata huoltovapaa toiminta.

NSK:n lineaariohjainten Click!Speedy-suunnittelutyökalu on saatavana osoitteessa https://www.click-speedy01.nsk.com/speedyweb/enlogin.do

NSK EMO 2019 -messuilla: halli 7, esittelypiste B34.

Lehdistökuvat

1)  NSK:n Click!Speedy-suunnittelutyökalun avulla käyttäjät voivat luoda NSK:n lineaariohjaimista kustomoituja malleja halutuilla teknisillä tiedoilla

NSK:n Click!Speedy tekee lineaariohjaimien suunnittelusta helppoa ja nopeaa

2) NSK:n lineaariohjaimet tarjoavat suuren tarkkuuden ja erinomaisen laadun

NSK:n Click!Speedy tekee lineaariohjaimien suunnittelusta helppoa ja nopeaa

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan