www.engineering-suomi.com
EPLAN

Haluk Menderes on Eplanin uusi myynnin ja markkinoinnin toimitusjohtaja

Uusi jäsen on liittynyt Eplan Software & Servicen johtokuntaan. Haluk Menderes on Eplanin myynnin ja markkinoinnin uusi toimitusjohtaja 1. heinäkuuta 2011 alkaen. Hän seuraa tehtävässään Hans Hässigiä. Hän vaikuttaa osaltaan yrityksen tulevaisuuteen yhdessä hallituksen puheenjohtajan Maximilian Brandlin kanssa.

Haluk Menderes on Eplanin uusi myynnin ja markkinoinnin toimitusjohtaja
»Odotan innolla tätä uutta tehtävää», kertoo Haluk Menderes. »Eplanin vahvuus innovaatiossa ja lukemattomat mahdollisuudet kansainvälisillä markkinoilla edustavat minulle suurta haastetta.» Hänen päämääränsä on kehittää Eplanin markkinajohtoa kansainvälisellä tasolla ja kasvattaa sen markkinaosuutta maailmanlaajuisella suunnittelualalla. Menderes on vakuuttunut: »Voimme optimisoida asiakkaidemme prosessit suunnitteluratkaisuillamme pitkällä aikavälillä ja näin kasvattaa heidän tuottavuuttaan ja tukea myös innovaatioita».

Haluk Menderesin viimeisin työ oli myynnin ja markkinoinnin varatoimitusjohtajana ESI Groupissa. Hänen laaja kokemuksensa ohjelmistojen ja ammattilaisten palveluratkaisujen parissa, erityisesti simuloidussa ja virtuaalisessa prototyyppien valmistamisessa, tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia Eplanin yrityksen laajenemiselle. Hänen vastuualueensa yrityksissä ESI, MSC Software ja MARC Analysis Research Corporation liittyivät aina kansainvälisyyteen. Hänen tavoitteensa on jatkaa vahvasti Eplanin maailmanlaajuista laajenemista.

Menderes on viettänyt monia vuosia MBB:n ja IABG:n (Saksan ilmakehän ja avaruuden teollisuus) tietokoneavusteisen suunnittelun osastoilla ilmakehä- ja avaruusinsinöörinä. Tämän ansiosta hän tuntee kaikkien yrityksen osien vaatimukset, olipa kyseessä se sitten perinteinen muotoiluosasto tai ylin hallintataso.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan